192.168.0.1

IP gateway gawan 192.168.0.1 yaiku sing ditrapake dening router bebarengan karo modem kaya router D-Link minangka alamat standar IP kanggo mlebu menyang konsol admin. Kanggo ngatur setelan 192.168.0.1 sing maju lan dhasar bisa digunakake.

Langkah-langkah kanggo Mlebu menyang IP 192.168.0.1

Yen default IP Address kanggo Modem / Router Internet ana ing 192.168.0.1 ing kahanan kasebut, sampeyan mesthi bakal nggunakake kanggo mlebu menyang console konfigurasi uga kanggo Modem / Router sampeyan sing ngontrol Setelan Internet. Cukup kanggo mlebu menyang 192.168.0.1, tindakake pandhuan ing ngisor iki

  • Priksa manawa piranti kasebut dipasang ing sistem liwat kabel Ethernet utawa tanpa kabel.
  • Saiki bukak browser web sing digunakake kanggo ngakses Internet.
  • Ing bar alamat, ketik http://192.168.0.1 or 192.168.0.1.
  • Kaca mlebu router uga modem bakal katon ing layar.
  • Kirim Ids login standar kayata jeneng pangguna saliyane sandhi kanggo kaca konfigurasi router sampeyan.
  • Menit sampeyan wis ngirim cathetan mlebu, sampeyan bakal mlebu menyang kaca web konfigurasi saliyane bakal ngerti cara nggawe modifikasi sing dikarepake.

Apa ora bisa ngreksa laporan babagan rincian mlebu ing ndhuwur Kata Kunci?

Nliti buklet Instruction

Yen sampeyan gagal ngelingi maneh kredensial login kanggo 192.168.0.1 sawise iku sampeyan kudu mriksa Manual utawa ing Box router. Kajaba iku, sampeyan kudu mriksa dhaptar router default kanggo jeneng pangguna uga passkey kanggo router.

Reset Router

Yen sampeyan wis ngowahi rincian login default ing router lan ora nggatekake nalika semana, cara paling dhuwur yaiku bali kanggo njupuk yaiku ngreset router kanthi setelan gawan sing bener kabeh modifikasi malih dadi standar. Kanggo ngreset router:

  1. Pilih item sing runcing kaya tusuk untu utawa Pin lan coba goleki tombol reset ing router maneh.
  2. Nalika sampeyan wis weruh saklar rahasia sing cilik. Pencet & tahan saklar kasebut udakara 15-20 detik kanthi item sing cetha.
  3. Iki bakal mulihake kabeh modifikasi maneh menyang setelan gawan bareng jeneng pangguna / sandhi sing wis diowahi. Dadi saiki sampeyan bakal bisa mlebu kanthi otorisasi login default.

Total IP pribadi duwe udakara 17.9 yuta alamat sing beda-beda, kabeh disisihake kanggo digunakake ing jaringan pribadi. Mula, IP pribadi router ora prelu ngédap.

Kanggo kabeh piranti ing jaringan router menehi alamat IP sing wis dilindhungi undhang-undhang, yaiku panyiapan tingkat bisnis utawa jaringan rumah tangga cilik. Kabeh piranti ing sistem bisa nyambung menyang gadget alternatif ing sistem nganggo IP pribadi iki.

Nanging, alamat IP Pribadi ora bisa ngakses jaring. Alamat IP pribadi kudu digabung karo Panyedhiya Layanan Internet, kayata, Comcast, Spectrum utawa AT&T. Dadi saiki, kabeh alat sing gabung karo internet ora langsung, wiwitane nyambung menyang sistem, sing dipasang ing internet, banjur nyambung menyang internet sing luwih gedhe.

13 pikirane babagan "192.168.0.1"

  1. Apa sampeyan pengin nggawe Sabun Al işlemi ne kadar önemlidir?

    Instagram takipçi satın almak önemlidir tabiki de bu
    durumda aktif olmaları ayrıca TÜRK takipçi olmasını isteriz.

    Yılların verdiği tecrübeye dayanarak ukuran
    en situs web situs web iki ora bisa mbukak kabeh situs web sampeyan
    ile takip 2018 ′ dir
    Sampeyan ora bisa nginstal paket ing ngisor iki
    etmekten çekinmeyiniz.

Ninggalake Komentar