192.168.1.1

The 192.168.1.1 - 192.168.ll Alamat IP minangka standar banget kanggo kabeh modem ADSL plus modem plus Router Wi-Fi saliyane Router penting. Gawan alamat IP sing asring ditemokake minangka alamat host digunakake kanggo mlebu ing konfigurasi modem router. IP kasebut uga bakal ditrapake minangka IP default dening router 192.168.0.1 perusahaan utawa 10.0.0.1 router login admin.

Cara mlebu menyang IP 192.168.1.1

Teknik utama kanggo mlebu menyang alamat IP yaiku kanthi mbukak menyang browser. Sampeyan mung kudu nyekel https://192.168.1.1 menyang browser plus sampeyan mesthi bakal ngakses alamat IP.

Umume masarakat ora duwe alangan ngakses antarmuka. Umume pelanggan bakal nyritakake manawa kesulitan utama diwiwiti nalika ngajak sampeyan ngirim tombol sandhi. Sanajan akeh sing ora ngerti apa sing diarani passkey, wong liya langsung nyelehake PW sing salah tanpa dikarepake. Kepiye NERAPI 192.168.l.1 utawa 192.168.1.1 iki

Cara kanggo NGAPAKake taun 192.168.l.1 liyane 192.168.1.1

Tombol https: ///192.168.1.1, banjur ora https: //192.168.l.1 menyang bilah alamat browser sing bakal ditemokake ing sisih ndhuwur banjur mlebu. Yen IP default 192.168.1.1 dudu modem router liyane, cukup konfirmasi booklet instruksi kanggo nemokake IP sing padha & papan sing kasebut. Dina iki kaca web bakal diwiwiti banjur sampeyan bakal sok dong mirsani layar mlebu nganggo jeneng panganggo banjur kothak PW. Yen kaping pisanan njupuk maneh, mula cukup lebokake ID mlebu gawan sing dinyatakake ing buklet modem / router.

Goleki IP Router

Tututi pandhuan kanggo nggoleki IP router saka laptop sampeyan:

PC Window

  • Kelet kanggo trek iki
  • Miwiti - Kabeh Program - Aksesoris - Prompt Command.
  • Dadi ing input windows command prompt ing ngisor iki perintahake siji sawise siji
  • Ipconfig | findstr / i "Gateway"
  • Sampeyan bisa uga sok dong mirsani:
  • C: \ Dokumen & Setelan \ administrator- ipconfig | findstr / Aku "Gateway" Default Gateway. . . . . . . . . ; 192.168.l.1
  • Dadi ing kene standar 192.168.1.1 IP sanajan katon kaya taun 192.168.l.1

Unix & Linux

  • Menyang terminal. Sampeyan mung entuk ing Laptop utawa kanthi nyoba ing kothak telusuran.
  • Aplikasi Hit - Piranti Sistem -Terminal
  • Sawise terminal diwiwiti, jupuk printah ing ngisor iki
  • IP mesthi grep standar
  • Prentah kasebut bakal menehi sampeyan asil kaya iki
  • Mula maneh sampeyan bakal sok dong mirsani sistem kasebut nyedhiyakake router default 192.168.ll alamat IP Macintosh OS
  • Iki nuduhake alamat IP standar router taun 192.168.l.1

Nanging manawa verifikasi kasebut asring banget pelanggan bingung sawise duwe sawetara sambungan Wi-Fi & kanggo mesthekake yen sampeyan dadi siji karo router sing bener, sampeyan nyoba kanthi gampang & mateni router banjur deleng sinyal sing dipateni & maneh.

Yen sampeyan pengin ngowahi alamat IP ing router, cukup tulis IP standar ing browser. Sampeyan saiki bisa dijaluk nulis sandhi & jeneng pangguna. Sampeyan bisa nemokake info iki ing pandhuan gadget. Dhukungan manajemen router banjur bakal mbukak.

11 pikirane babagan "192.168.1.1"

  1. İnstagram uygulamasında en mühim olan içeriğin takipçi adedi bulunduğu herkes yönünden bilinmektedir ve bundan sonra bu sayıları
    çoğaltmak bugünümüzde çok basit bir hal aldı.

    İnstagram takipçi satin al platformları yardımı ile kısa vakitte yüksek takipçiye sahip olan hesapları elde etmek bundan sonra beklenenden çok daha basit gerçekleşiyor.

    Bununla birlikte instagram sitesinde bütün gönderi ve videolarınız dikkat çekecek kadar ilgi çekici hale gelecektir.

    Kullanılan hesapların yoğun bir iletişim alması amacıyla sarfedilen bu platformlar son zamanlarda instagram takipçi satın al süregelen bir
    şekilde tercih edilmektedir.

    .

Ninggalake Komentar