Huawei

By Huawei Teknologi pangeboman & algoritma eksklusif sing didhukung 5G, urutan produk Wi-Fi 6 saka Huawei AirEngine mbantu bisnis nggawe jaringan Wi-Fi 6 dikurangi bolongan jangkoan, nawakake layanan tanpa wektu tundha, lan ora entuk kerugian paket nalika roaming. Iki nggawe macem-macem area, uga bandara digital, pendhidhikan digital, investasi saluran omni, pamrentah cerdas, perawatan kesehatan cerdas, lan pabrikan sing cerdas, tumuju ing jaman kampus kanthi nirkabel.

Huawei minangka dealer utomo kanggo nyebarake produk Wi-Fi 6 & nggunakake bisnis. Nganti saiki, Wi-Fi 6 Huawei AirEngine APs digunakake ing 5 wilayah ing saindenging jagad.

Minangka pemasok alat telekomunikasi paling apik, Huawei wis nyumbang akeh router LTE 4G menyang pemasok jaringan universal. Lan akeh sing entuk jabatan sing apik banget saka klien pungkasan saben kinerja kualitas tinggi & stabil. Liwat rasio biaya performa sing dhuwur, router Huawei nirkabel 4G nganggo kertu SIM & port Ethernet malih dadi misuwur ing Timur Tengah, Asia, Eropa, wilayah Amerika & Afrika. Router Huawei Ponsel 4G utamane disenengi karo klien amarga katrampilan kualitas apik & desain fashion bergaya kanthi ukuran saku sing digunakake.

Kanthi ekspansi jaringan LTE nirkabel, Huawei malah nawakake kreasi router LTE kanggo nemokake teknologi LTE Pro Advanced paling anyar kanthi kompatibilitas jaringan sing beda. Lan generasi anyar router LTE Huawei saya suwe saya gedhe kanthi faktor modis. Sing paling penting yaiku LTE Huawei Router kanthi port Ethernet & slot kertu SIM utawa hotspot LTE seluler nawakake kinerja sing luwih dipercaya & stabil kanggo klien pungkasan.

Buku tangan iki nuduhake router EchoLife HG520s Huawei, isih bakal ditrapake kanggo mayoritas router Huawei ing kabeh.

  • Bukak router alamat IP ing jendela browser anyar.
  • Alamat standar router kanggo ngatur yaiku 192.168.1.1.
  • Klik ing Dhasar ing panel sisih kiwa.
  • Ketik Bukak alamat DNS ing kolom DNS Utama lan Server DNS Sekunder, banjur klik tombol Kirim.
  • Cukup cathet setelan DNS saiki sadurunge ganti menyang Open DNS, yen sampeyan pengin maneh milih setelan lawas amarga ana sebab.
  • Cache Flushing

Sawise sampeyan wis ngatur setelan DNS lan ngeklik tombol Kirim, saran supaya sampeyan ngresiki hoard resolver DNS & hoars browser web kanggo konfirmasi manawa setelan konfigurasi DNS paling anyar bakal ditrapake.

Langkah-langkah Pandhuan Konfigurasi

  • Mlebu menyang Konfigurasi halaman web Huawei Router kanthi ngrekam IP ing ngisor iki menyang kothak URL: 192.168.100.1. Standar mlebu yaiku:
  • Mlebu; telecomadmin
  • Sandhi; supriyanto
  • Navigasi menyang LAN> Konfigurasi DHCP Server
  • Priksa 'Ngaktifake server DHCP dhasar'
  • Priksa Ngaktifake DHCP L2 Relay
  • Akses server DNS:
  • Simpen

Supaya sampeyan bisa ngonfigurasi router kanggo OpenDNS, disaranake sampeyan ngresiki cache resolver DNS & cache browser web kanggo nggawe manawa setelan konfigurasi DNS paling anyar ditrapake. Kajaba iku, yen sampeyan duwe alamat IP Aktif, cukup waca artikel iki sing bakal nggawa sampeyan cara nganyari alamat IP sing aktif kanthi rutin.

  • Mung ngunjungi: http://www.opendns.com/setupguide/#resultsNestokake setelan DNS pungkasan.

7 pikirane babagan "Huawei"

Ninggalake Komentar