MediaLink

The Medialink router diamati minangka router nirkabel amarga nyedhiyakake konektivitas Wi-Fi. Mung nirkabel utawa Wi-Fi mung ngidini nyambung sawetara alat kayata televisi cerdas, printer nirkabel, & smartphone Wi-Fi sing diidini.

Tips Sandi Router MediaLink:

  • Pilih sandhi sing rumit & angel ditebak kanggo MediaLink sing bakal sampeyan eling.
  • Mesthi ana sing dadi pribadi, kayata ilostmyvirginity @ 20, tegese sampeyan ora bakal kelingan maneh.
  • Volume keamanan gumantung langsung karo kerumitan tombol kunci, lan upaya sing dijaga kanggo njaga tombol sandhi saka router.
  • Kaguna luwih dhisik
  • Nyedhiyakake Passkey kanggo router sing bakal sampeyan eling (kegunaan luwih dhisik). Ora perlu dikandhani, sampeyan bisa nggawe sandhi rumit sing rumit karo macem-macem karakter, numerik, basa Yunani plus latin. Nanging pungkasane sampeyan bakal ngetik ing caket & sijine ing router sing ngalahake tujuane.
  • Ganti jeneng Wifi Default (SSID) & Passkey plus ngaktifake Enkripsi Jaringan
  • Saran cilik tambahan (amarga ora ana pengaruhe tumrap keamanan), yaiku ngowahi jeneng Default Wifi (SSID) amarga bakal dingerteni yen wong liya ngerti jaringan sing dihubungake.

langkah:

• Telusuri - Setelan Lanjutan (ditemokake ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), & penet

• Telusuri - Setelan Nirkabel (katon ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), & pencet

• Telusuri - Setelan nirkabel dhasar (katon ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), banjur pencet

Telusuri Jeneng Jaringan (SSID), iki jeneng Wi-Fi saka Router. Sawise nulis jeneng jaringan, sampeyan kudu ngidini enkripsi WPA2-PSK ing router. Iki standar enkripsi paling angel sing bisa dipikolehi kanggo jaringan homebased.

Input Kunci Pra-Nuduhake WPA / Tombol WI-Fi WPA pungkasan - iki minangka tombol sandhi sing bakal digunakake kanggo ngubungake menyang Wi-Fi homebased. Gawe font 15-20 lan aja nganggo passkey sing padha sing digunakake kanggo mlebu router MediaLink.

Masalah mlebu router MediaLink:

MediaLink Passkey Ora fungsi

  • Passkeys golek cara supaya ora bisa digunakake! Utawa, ing pirang-pirang acara, klien nemokake cara kanggo ora ngelingi. Ing kalorone kasus, goleki bagean "Cara Ngatur maneh Router MediaLink menyang Setelan Default".

Lali Passkey menyang MediaLink Router

  • Apa utawa ora yen sampeyan wis ngowahi jeneng pangguna utawa sandhi saka MediaLink & lali, mung deleng bagean "Cara Ngatur maneh Router MediaLink Kanggo Setelan Default".

Reset Router menyang Setelan Default

  • Amarga, keamanan jaringan iku penting, tugas pertama lan paling penting yaiku ngowahi router MediaLink Login lan Passkey Default dadi sing aman & pribadi.

Tututi prentah kanggo mlebu menyang Router Medialink.

  • Link kabel router menyang Laptop utawa PC. …
  • Kunjungi browser web pilihan & tulis alamat IP router Medialink ing kothak alamat. …
  • Sabanjure tulis jeneng pangguna & sandhi default kanggo router kanggo ngakses konsol admin. Saiki sampeyan wis mlebu.

Huawei

By Huawei Teknologi pangeboman & algoritma eksklusif sing didhukung 5G, urutan produk Wi-Fi 6 saka Huawei AirEngine mbantu bisnis nggawe jaringan Wi-Fi 6 dikurangi bolongan jangkoan, nawakake layanan tanpa wektu tundha, lan ora entuk kerugian paket nalika roaming. Iki nggawe macem-macem area, uga bandara digital, pendhidhikan digital, investasi saluran omni, pamrentah cerdas, perawatan kesehatan cerdas, lan pabrikan sing cerdas, tumuju ing jaman kampus kanthi nirkabel.

Huawei minangka dealer utomo kanggo nyebarake produk Wi-Fi 6 & nggunakake bisnis. Nganti saiki, Wi-Fi 6 Huawei AirEngine APs digunakake ing 5 wilayah ing saindenging jagad.

Minangka pemasok alat telekomunikasi paling apik, Huawei wis nyumbang akeh router LTE 4G menyang pemasok jaringan universal. Lan akeh sing entuk jabatan sing apik banget saka klien pungkasan saben kinerja kualitas tinggi & stabil. Liwat rasio biaya performa sing dhuwur, router Huawei nirkabel 4G nganggo kertu SIM & port Ethernet malih dadi misuwur ing Timur Tengah, Asia, Eropa, wilayah Amerika & Afrika. Router Huawei Ponsel 4G utamane disenengi karo klien amarga katrampilan kualitas apik & desain fashion bergaya kanthi ukuran saku sing digunakake.

Kanthi ekspansi jaringan LTE nirkabel, Huawei malah nawakake kreasi router LTE kanggo nemokake teknologi LTE Pro Advanced paling anyar kanthi kompatibilitas jaringan sing beda. Lan generasi anyar router LTE Huawei saya suwe saya gedhe kanthi faktor modis. Sing paling penting yaiku LTE Huawei Router kanthi port Ethernet & slot kertu SIM utawa hotspot LTE seluler nawakake kinerja sing luwih dipercaya & stabil kanggo klien pungkasan.

Buku tangan iki nuduhake router EchoLife HG520s Huawei, isih bakal ditrapake kanggo mayoritas router Huawei ing kabeh.

  • Bukak router alamat IP ing jendela browser anyar.
  • Alamat standar router kanggo ngatur yaiku 192.168.1.1.
  • Klik ing Dhasar ing panel sisih kiwa.
  • Ketik Bukak alamat DNS ing kolom DNS Utama lan Server DNS Sekunder, banjur klik tombol Kirim.
  • Cukup cathet setelan DNS saiki sadurunge ganti menyang Open DNS, yen sampeyan pengin maneh milih setelan lawas amarga ana sebab.
  • Cache Flushing

Sawise sampeyan wis ngatur setelan DNS lan ngeklik tombol Kirim, saran supaya sampeyan ngresiki hoard resolver DNS & hoars browser web kanggo konfirmasi manawa setelan konfigurasi DNS paling anyar bakal ditrapake.

Langkah-langkah Pandhuan Konfigurasi

  • Mlebu menyang Konfigurasi halaman web Huawei Router kanthi ngrekam IP ing ngisor iki menyang kothak URL: 192.168.100.1. Standar mlebu yaiku:
  • Mlebu; telecomadmin
  • Sandhi; supriyanto
  • Navigasi menyang LAN> Konfigurasi DHCP Server
  • Priksa 'Ngaktifake server DHCP dhasar'
  • Priksa Ngaktifake DHCP L2 Relay
  • Akses server DNS:
  • Simpen

Supaya sampeyan bisa ngonfigurasi router kanggo OpenDNS, disaranake sampeyan ngresiki cache resolver DNS & cache browser web kanggo nggawe manawa setelan konfigurasi DNS paling anyar ditrapake. Kajaba iku, yen sampeyan duwe alamat IP Aktif, cukup waca artikel iki sing bakal nggawa sampeyan cara nganyari alamat IP sing aktif kanthi rutin.

  • Mung ngunjungi: http://www.opendns.com/setupguide/#resultsNestokake setelan DNS pungkasan.

Eminent

Rancang jaringan nirkabel kanthi kuat Eminent AC utawa N router. Apa sampeyan milih sambungan online kanggo PC? Ora ana masalah. Kanthi cara router Eminent sampeyan bakal duwe link Internet sing stabil & cepet.

Router terkenal duwe firewall sing cukup sederhana sing bisa nglindhungi jaringan jaringan omah kanthi akses sing ora dikarepake liwat internet. Amarga firewall iki ngalangi koneksi batin, sampeyan bisa uga kudu mbukak port liwat aplikasi & game tartamtu. Cara mbukak port iki asring dikenal minangka port forward amarga sampeyan ngirim port liwat internet menyang jaringan adhedhasar omah.

Dening Router Emperor Wireless 300N sampeyan bisa nuduhake sambungan net kanthi kacepetan dhuwur udakara 300Mbps. Router N Nirkabel sing kuat iki ing jejere rong udara kanthi akeh nambah jangkoan nirkabel sampeyan. Cukup pasang akeh pangguna, kabel utawa nirkabel. Entuk mupangat saka kacepetan dhuwur, & cara gampang kanggo nyampekano sambungan sampeyan. Amarga kacepetan dhuwur, Router Nirkabel cocog kanggo main game online & streaming musik & video.

Kanggo klien jaringan sing luwih apik, bener ngerti manawa Router Nirkabel Eminent duwe sawetara fitur kompleks. Aplikasi WDS & Bridge Wireless bisa digunakake kanggo nggedhekake sinyal kanthi nirkabel. Amarga prosesor kacepetan dhuwur & 'Priksa Lalu Lintas' saben IP, port utawa Protokol, sampeyan bisa nggawe manawa sampeyan bisa main utawa surfing ing internet kanthi paling gampang.

SSID tambahan bisa uga ditambah kanthi gampang ditambah uga diisolasi yen penting. Iki ngidini sampeyan nyiyapake jaringan sekunder kanthi cepet lan gampang kanggo pangguna tamu. Iki cocog kanggo lokasi bisnis kayata hotel utawa hotspot, kayata sampeyan pengin misahake tamu saka jaringan bisnis.

Router Nirkabel 300N Eminal bisa uga digunakake kanthi alat 54 Mbps & 11 Mbps sing bisa diakses. Kanggo jangkauan lengkap & kacepetan udakara 300 Mbps, disaranake sampeyan nggunakake konektor jaringan Eminent nirkabel.

Prosedur utama kanggo mbukak port yaiku:

  • Setel alamat IP tetep ing PC utawa alat sing sampeyan butuhake ngirim port.
  • Mlebu menyang router Terkenal.
  • Pindhah menyang segmen penerusan port.
  • Ngeklik saklar Piranti Persiyapan.
  • Ngeklik link Advance Setup.
  • Ngeklik NAT / Transmitting.
  • Ngeklik Port Advancing.
  • Gawe entri port maju.

Sanajan langkah-langkah kasebut bisa uga katon wiwitane, coba tindakake langkah-langkah ing ngisor router sampeyan.

  • Penting banget kanggo nyiyapake alamat IP tetep ing alat sing sampeyan kirimake port. Iki njamin manawa port bakal tetep mbukak sanajan alat kasebut urip maneh. Nalika ngatur alamat IP tetep ing piranti sampeyan kudu mlebu menyang router.
  • Saiki sampeyan kudu mlebu menyang router Eminent. Router duwe antarmuka web, mula sampeyan bisa mlebu nganggo browser web. Iki bisa uga Google Chrome, Edge, Opera, utawa Internet Explorer. Biasane ora masalah browser sing luwih seneng sampeyan gunakake. Alamat IP saka router bisa uga diarani gateway standar PC.
en English
X