Apa sing diarani hotspot WiFi?

Wi-Fi hotspot minangka titik akses net sing ngidini sampeyan nyambung menyang jaringan WiFi nganggo PC, smartphone utawa alat apa wae yen adoh saka kantor utawa jaringan omah.

Hotspot Wi-Fi

Akeh bisnis, kutha, & perusahaan liyane wis miwiti nampilake WiFi hotspot sing mbantu wong bisa nyambung menyang koneksi internet sing kuwat lan cepet sing asring luwih cepet tinimbang jaringan seluler nirkabel.

Isih apa hotspot WiFi & kepiye cara kerjane? Apa hotspot aman? Waca kabeh info sing dikarepake ing ngisor iki.

Kepiye cara kerja hotspot WiFi?

Hotspot WiFi komunitas bisa uga padha karo sambungan Wi-Fi sing bisa ditemokake ing kantor utawa omah. Hotspot WiFi bisa digunakake kanthi duwe sambungan internet & nggunakake alat nirkabel sing unik, kayata router & modem, kanggo nggawe sambungan nirkabel, saka ngendi sampeyan bisa ngubungake smartphone, tablet, PC, utawa piranti alternatif.

Kacepetan, tenaga, jangkoan, & biaya hotspot WiFi bisa uga beda. Isih kabeh konsep ing jejere hotspot WiFi padha karo jaringan WiFi ing omah, & sampeyan bisa uga nggunakake & nggunakake hotspot WiFi, sampeyan uga nggunakake jaringan WiFi internal.

Hotspot WiFi Jinis

Padahal hotspot WiFi umume padha, ana macem-macem jinis hotspot sing kasedhiya, lan mung ana beda-beda.

Hotspot WiFi umum

Hotspot WiFi umum kaya sing katon. Hotspot kaya ngono biasane - sanajan ora sawayah-wayah - bebas digunakake. Lokasi kayata kafe, perpustakaan umum, toko eceran, & organisasi & perusahaan liyane bisa menehi sambungan WiFi umum gratis kanggo klien. Ing sawetara kutha, manajemen sipil utawa ISP bisa uga nawakake sambungan WiFi umum gratis ing wilayah tartamtu. Umume paling gratis, isih ana ing sawetara wilayah, kayata bandara & hotel, sampeyan kudu mbayar kanggo ngakses hotspot WiFi umum.

Hotspot WiFi ponsel

Ana macem-macem jinis hotspot seluler. Contone, apa sampeyan ngerti manawa nggunakake iPhone minangka hotspot Wi-Fi? Sing padha karo smartphone Android paling gedhe. Cukup uripake fitur iki ing telpon & gunakake data seluler kanggo nggawe hotspot WiFi. Mengko, sampeyan bisa nyambung menyang hotspot iki nganggo PC utawa piranti alternatif sing ora kalebu data seluler.

Sampeyan uga bisa tuku hotspot Wi-Fi seluler sing dibangun kanthi tujuan sing pengin ngowahi sambungan data ponsel menyang sambungan WiFi sing kuat. Individu sing tur banget kerja utawa mesthi butuh akses menyang koneksi WiFi sing dipercaya bisa uga melu salah sawijining piranti sing bisa dituku saka umume perusahaan ponsel.

Hotspot pra-mbayar

Hotspot WiFi prabayar padha karo hotspot seluler, isih duwe jumlah data sing bisa digunakake. Sampeyan bisa prabayar kanggo data iki, banjur sawise sampeyan kadaluwarsa, sampeyan kanthi otomatis bisa tuku luwih akeh. Iki minangka cara sing paling apik kanggo entuk hotspot seluler tanpa langganan data seluler sing wis suwe.

Cara sing paling gampang kanggo entuk hotspot WiFi yaiku mbukak PC utawa seluler & wiwiti nggoleki. Ing sawetara area umum, sampeyan bakal weruh manawa ana akeh hotspot WiFi umum sing bisa nyambung, tanpa biaya. Sampeyan bisa uga nggolek hotspot WiFi sing diwenehake dening ISP dhewe.

15 pikirane babagan "Apa hotspot WiFi?"

Ninggalake Komentar