MediaLink

The Medialink router diamati minangka router nirkabel amarga nyedhiyakake konektivitas Wi-Fi. Mung nirkabel utawa Wi-Fi mung ngidini nyambung sawetara alat kayata televisi cerdas, printer nirkabel, & smartphone Wi-Fi sing diidini.

Tips Sandi Router MediaLink:

  • Pilih sandhi sing rumit & angel ditebak kanggo MediaLink sing bakal sampeyan eling.
  • Mesthi ana sing dadi pribadi, kayata ilostmyvirginity @ 20, tegese sampeyan ora bakal kelingan maneh.
  • Volume keamanan gumantung langsung karo kerumitan tombol kunci, lan upaya sing dijaga kanggo njaga tombol sandhi saka router.
  • Kaguna luwih dhisik
  • Nyedhiyakake Passkey kanggo router sing bakal sampeyan eling (kegunaan luwih dhisik). Ora perlu dikandhani, sampeyan bisa nggawe sandhi rumit sing rumit karo macem-macem karakter, numerik, basa Yunani plus latin. Nanging pungkasane sampeyan bakal ngetik ing caket & sijine ing router sing ngalahake tujuane.
  • Ganti jeneng Wifi Default (SSID) & Passkey plus ngaktifake Enkripsi Jaringan
  • Saran cilik tambahan (amarga ora ana pengaruhe tumrap keamanan), yaiku ngowahi jeneng Default Wifi (SSID) amarga bakal dingerteni yen wong liya ngerti jaringan sing dihubungake.

langkah:

• Telusuri - Setelan Lanjutan (ditemokake ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), & penet

• Telusuri - Setelan Nirkabel (katon ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), & pencet

• Telusuri - Setelan nirkabel dhasar (katon ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), banjur pencet

Telusuri Jeneng Jaringan (SSID), iki jeneng Wi-Fi saka Router. Sawise nulis jeneng jaringan, sampeyan kudu ngidini enkripsi WPA2-PSK ing router. Iki standar enkripsi paling angel sing bisa dipikolehi kanggo jaringan homebased.

Input Kunci Pra-Nuduhake WPA / Tombol WI-Fi WPA pungkasan - iki minangka tombol sandhi sing bakal digunakake kanggo ngubungake menyang Wi-Fi homebased. Gawe font 15-20 lan aja nganggo passkey sing padha sing digunakake kanggo mlebu router MediaLink.

Masalah mlebu router MediaLink:

MediaLink Passkey Ora fungsi

  • Passkeys golek cara supaya ora bisa digunakake! Utawa, ing pirang-pirang acara, klien nemokake cara kanggo ora ngelingi. Ing kalorone kasus, goleki bagean "Cara Ngatur maneh Router MediaLink menyang Setelan Default".

Lali Passkey menyang MediaLink Router

  • Apa utawa ora yen sampeyan wis ngowahi jeneng pangguna utawa sandhi saka MediaLink & lali, mung deleng bagean "Cara Ngatur maneh Router MediaLink Kanggo Setelan Default".

Reset Router menyang Setelan Default

  • Amarga, keamanan jaringan iku penting, tugas pertama lan paling penting yaiku ngowahi router MediaLink Login lan Passkey Default dadi sing aman & pribadi.

Tututi prentah kanggo mlebu menyang Router Medialink.

  • Link kabel router menyang Laptop utawa PC. …
  • Kunjungi browser web pilihan & tulis alamat IP router Medialink ing kothak alamat. …
  • Sabanjure tulis jeneng pangguna & sandhi default kanggo router kanggo ngakses konsol admin. Saiki sampeyan wis mlebu.

Ninggalake Komentar

en English
X