MediaLink

The Medialink router diamati minangka router nirkabel amarga nyedhiyakake konektivitas Wi-Fi. Mung nirkabel utawa Wi-Fi mung ngidini nyambung sawetara alat kayata televisi cerdas, printer nirkabel, & smartphone Wi-Fi sing diidini.

Tips Sandi Router MediaLink:

  • Pilih sandhi sing rumit & angel ditebak kanggo MediaLink sing bakal sampeyan eling.
  • Mesthi ana sing dadi pribadi, kayata ilostmyvirginity @ 20, tegese sampeyan ora bakal kelingan maneh.
  • Volume keamanan gumantung langsung karo kerumitan tombol kunci, lan upaya sing dijaga kanggo njaga tombol sandhi saka router.
  • Kaguna luwih dhisik
  • Nyedhiyakake Passkey kanggo router sing bakal sampeyan eling (kegunaan luwih dhisik). Ora perlu dikandhani, sampeyan bisa nggawe sandhi rumit sing rumit karo macem-macem karakter, numerik, basa Yunani plus latin. Nanging pungkasane sampeyan bakal ngetik ing caket & sijine ing router sing ngalahake tujuane.
  • Ganti jeneng Wifi Default (SSID) & Passkey plus ngaktifake Enkripsi Jaringan
  • Saran cilik tambahan (amarga ora ana pengaruhe tumrap keamanan), yaiku ngowahi jeneng Default Wifi (SSID) amarga bakal dingerteni yen wong liya ngerti jaringan sing dihubungake.

langkah:

• Telusuri - Setelan Lanjutan (ditemokake ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), & penet

• Telusuri - Setelan Nirkabel (katon ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), & pencet

• Telusuri - Setelan nirkabel dhasar (katon ing kothak menu ing sisih ndhuwur homepage), banjur pencet

Telusuri Jeneng Jaringan (SSID), iki jeneng Wi-Fi saka Router. Sawise nulis jeneng jaringan, sampeyan kudu ngidini enkripsi WPA2-PSK ing router. Iki standar enkripsi paling angel sing bisa dipikolehi kanggo jaringan homebased.

Input Kunci Pra-Nuduhake WPA / Tombol WI-Fi WPA pungkasan - iki minangka tombol sandhi sing bakal digunakake kanggo ngubungake menyang Wi-Fi homebased. Gawe font 15-20 lan aja nganggo passkey sing padha sing digunakake kanggo mlebu router MediaLink.

Masalah mlebu router MediaLink:

MediaLink Passkey Ora fungsi

  • Passkeys golek cara supaya ora bisa digunakake! Utawa, ing pirang-pirang acara, klien nemokake cara kanggo ora ngelingi. Ing kalorone kasus, goleki bagean "Cara Ngatur maneh Router MediaLink menyang Setelan Default".

Lali Passkey menyang MediaLink Router

  • Apa utawa ora yen sampeyan wis ngowahi jeneng pangguna utawa sandhi saka MediaLink & lali, mung deleng bagean "Cara Ngatur maneh Router MediaLink Kanggo Setelan Default".

Reset Router menyang Setelan Default

  • Amarga, keamanan jaringan iku penting, tugas pertama lan paling penting yaiku ngowahi router MediaLink Login lan Passkey Default dadi sing aman & pribadi.

Tututi prentah kanggo mlebu menyang Router Medialink.

  • Link kabel router menyang Laptop utawa PC. …
  • Kunjungi browser web pilihan & tulis alamat IP router Medialink ing kothak alamat. …
  • Sabanjure tulis jeneng pangguna & sandhi default kanggo router kanggo ngakses konsol admin. Saiki sampeyan wis mlebu.

17 pikirane babagan "MediaLink"

  1. Takipçi Satın Almanın Seçenekleri
    Takipçi satın al seçenekleri bireylerin beklentilerine göre çok çok detaylı olabilmektedir.

    Herkesin Instagrama hesabında değişik bir gaye
    ve beklentiyle takipçi miktarını çoğaltmak istemesi söz konusudur.

    Bunların hepsine hitap edebilecek hizmetlerin sunulması ile birlikte en iyi Takipçi satın al sitesinden takipçi almaktır.

    Situs ing 5.000, 10.000 kanggo ndeleng
    yada azı dilediğiniz kadar takipçi satın alabilirsiniz

    .

Ninggalake Komentar