Ndandani Zona Mati WiFi

Ndandani Zona Mati WiFi - A Zona mati WiFi umume papan ing omah, bangunan, papan, utawa wilayah liyane sing samesthine bakal dilindhungi Wi-Fi, nanging ora bisa digunakake ing kono - alat ora bisa nyambung menyang jaringan. Yen sampeyan njupuk gadget menyang zona mati - bisa uga nggunakake tablet utawa smartphone lan mlebu kamar sing ana zona mati - Wi-Fi mandheg digunakake & sampeyan ora bakal entuk sinyal. Umume omah dibangun sadurunge Wi -Fi ditemokake, mula bisa uga dibangun kanthi cara sing ngganggu Wi-Fi. Barang-barang logam kaya tembok logam utawa lemari file malah bisa ngalangi sinyal Wi-Fi.

Ndandani Zona Mati WiFi

Cara kanggo Ndandani Zona Mati WiFi

Ing ngisor iki ana sawetara tips babagan jangkoan Wi-Fi sampeyan.

Pindhah Router Sampeyan

Yen router ana ing pojok apartemen, omah, utawa papan kerja lan ana zona mati ing pojok apartemen liyane, coba ganti router menyang papan tengah anyar ing tengah apartemen, omah, utawa papan kerja.

Setel Antena Router Sampeyan

Priksa manawa antena router nirkabel munggah lan arah vertikal. Yen nuduhake kanthi horisontal, sampeyan ora bakal entuk jangkoan sing padha.

Blokir Spot & Relokasi

Yen router Wi-Fi disimpen ing lemari file logam sing nyuda kekuwatan sinyal. Coba ganti lokasi sampeyan kanggo kekuatan sinyal sing kuwat & deleng manawa mbusak zona mati.

Owahi menyang Jaringan Nirkabel Paling Kurang

Gunakake gadget kayata kanggo Android utawa ing SSIDer kanggo Wifi Analyzer Mac utawa Windows kanggo nemokake jaringan nirkabel paling sithik kanggo jaringan Wi-Fi, banjur ganti setelan ing router kanggo nyuda gangguan saka jaringan nirkabel liyane.

Siapake Repeater Nirkabel

Sampeyan kudu nyiyapake repeater nirkabel kanggo nggedhekake jangkoan ing area sing luwih gedhe yen ora ana tips ing ndhuwur sing mbantu. Iki bisa uga penting ing kantor utawa omah gedhe.

Gunakake Link Kabel kanggo Ndandani Zona Mati WiFi

Sampeyan bisa uga mikir yen nyetel kabel Ethernet online. Contone, yen sampeyan duwe jangkoan nirkabel sing gedhe ing saindenging omah, nanging sampeyan ora bisa nampa sinyal Wi-Fi ing kamar sampeyan - bisa uga sampeyan duwe kabel pitik logam ing tembok. Sampeyan bisa mbukak kabel Ethernet saka router menyang kamar turu, utawa nganggo sepasang konektor kabel listrik yen sampeyan ora kepengin banget ndeleng kabel sing ngumbara ing dalan, banjur pasang router nirkabel tambahan ing njero ruangan. Sampeyan banjur mbutuhake entri internet nirkabel ing ruangan kosong sadurunge.

Yen sampeyan duwe zona mati nirkabel bisa uga gumantung karo router, dununge, tangga teparo, tembok apartemen sing dibangun, ukuran ruang jangkoan sampeyan, jinis gadget elektronik sing sampeyan duwe, & ing endi papan diselehake. Wis cukup sing bisa nyebabake masalah, nanging nyoba & kesalahan bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut.

Zona mati nirkabel ora rumit kanggo dideteksi yen mlaku-mlaku ing cedhak omah, kantor utawa apartemen. Sawise sampeyan nemokake, sampeyan bisa nyoba kanthi sawetara solusi & mbenerake apa wae sing nyebabake masalah kasebut.

15 pikirane babagan "Ndandani Zona Mati WiFi"

Ninggalake Komentar