Setup Router TP-Link

Router minangka kothak sing menehi macem-macem PC, smartphone, lan liya-liyane kanggo gabung karo jaringan sing padha. Biasane, router kasebut gabung karo modem kanggo nyedhiyakake Internet sing nyambung menyang gadget sing ana gandhengane karo router. Manual iki nyoba mbantu sampeyan liwat Persiyapan awal TP-Link Router.

Ing wadhah sampeyan bisa uga duwe sawetara prekara:

  • Catu daya pangisi daya router
  • Buklet konstruksi piranti
  • Kabel USB (kanggo sawetara nggawe)
  • Disk driver (kanggo sawetara dhuwit)
  • Kabel jaringan (kanggo sawetara nggawe)
  • Persiyapan Router TP-Link

Yen sampeyan wis tuku Router TP-Link paling anyar, mula konfigurasi router & atur iku gampang banget. Sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake router TP-Link Wi-Fi anyar & bisa nggunakake.

cathetan: Kanggo nyambung menyang internet, router kudu disambung karo jack data utawa modem aktif.

Kanggo nyiyapake TP-Link Router sing anyar, tindakake pandhuan iki

  • Uripake router lan sambungake komputer karo router nganggo kabel Ethernet.
  • Sawise disambung, bukak browser web & bukak www.tplinkwifi.net utawa 192.168.0.1
  • Setel sandhi mlebu router kanthi nulis kaping pindho. Luwih becik dijaga wae– “admin“.
  • Pencet Ayo Ayo Mulai / Mlebu.
  • Sanalika, tindakake printah on-line & atur Jaringan Internet & Nirkabel nganggo pilihan Swift Setup.
  • Tulis jeneng (SSID) kanggo Jaringan Nirkabel ing lapangan & uga, atur tombol sandhi kanggo ngamanake jaringan Wi-Fi.
  • Dadi, sampeyan bisa mungkasi proses, yen sampeyan gabung karo Sambungan Nirkabel dening SSID nganggo sandhi.

Pengaturan Lanjut :

  • Pateni router, modem, lan PC.
  • Sambungake modem menyang port WAN router TP-Link liwat kabel Ethernet; sambungake PC menyang port LAN router TP-Link liwat kabel Ethernet.
  • Uripake router & PC sepisanan & modem sabanjure.

langkah 1

Mlebu menyang kaca web manajemen adhedhasar web saka router. mangga deleng

http://www.tp-link.com/supprot/faq/87/

langkah 2

Konfigurasi Jenis Koneksi WAN

Ing kaca web manajemen router, pencet Network > WAN ing kaca web ing sisih kiwa:

Owahi Jinis Koneksi WAN menyang PPPoE.

langkah 3

Tulis jeneng pangguna & sandhi PPPoE sing ditawakake ISP.

langkah 4

Pencet Simpen kanggo nyimpen setelan sampeyan, mengko router bakal nyambung menyang Internet sawise sawetara wektu.

langkah 5

Ngenteni sawetara detik & verifikasi port WAN ing kaca web Status, yen mbukak sawetara alamat IP, sing nuduhake hubungane antarane Router & Modem sing digawe.

langkah 6

Yen ora ana alamat IP WAN & ora ana pendekatan internet, cukup nganggo Siklus Daya kaya ing ngisor iki:

  • 1. sepisanan Pateni modem DSL & pateni router & PC, & mateni udakara rong menit;
  • 2. Saiki Uripake modem DSL, ngenteni nganti modem wis disetel, banjur urip maneh router & PC sampeyan.

langkah 7

Kanthi kabel Ethernet sambungake menyang router tombol TP-Link router liwat port LAN. Kabeh port LAN tambahan ing router TP-Link N saiki bakal menehi akses Internet menyang piranti.

12 pikirane babagan "Setup TP-Link Router"

Ninggalake Komentar