Eminent

Rancang jaringan nirkabel kanthi kuat Eminent AC utawa N router. Apa sampeyan milih sambungan online kanggo PC? Ora ana masalah. Kanthi cara router Eminent sampeyan bakal duwe link Internet sing stabil & cepet.

Router terkenal duwe firewall sing cukup sederhana sing bisa nglindhungi jaringan jaringan omah kanthi akses sing ora dikarepake liwat internet. Amarga firewall iki ngalangi koneksi batin, sampeyan bisa uga kudu mbukak port liwat aplikasi & game tartamtu. Cara mbukak port iki asring dikenal minangka port forward amarga sampeyan ngirim port liwat internet menyang jaringan adhedhasar omah.

Dening Router Emperor Wireless 300N sampeyan bisa nuduhake sambungan net kanthi kacepetan dhuwur udakara 300Mbps. Router N Nirkabel sing kuat iki ing jejere rong udara kanthi akeh nambah jangkoan nirkabel sampeyan. Cukup pasang akeh pangguna, kabel utawa nirkabel. Entuk mupangat saka kacepetan dhuwur, & cara gampang kanggo nyampekano sambungan sampeyan. Amarga kacepetan dhuwur, Router Nirkabel cocog kanggo main game online & streaming musik & video.

Kanggo klien jaringan sing luwih apik, bener ngerti manawa Router Nirkabel Eminent duwe sawetara fitur kompleks. Aplikasi WDS & Bridge Wireless bisa digunakake kanggo nggedhekake sinyal kanthi nirkabel. Amarga prosesor kacepetan dhuwur & 'Priksa Lalu Lintas' saben IP, port utawa Protokol, sampeyan bisa nggawe manawa sampeyan bisa main utawa surfing ing internet kanthi paling gampang.

SSID tambahan bisa uga ditambah kanthi gampang ditambah uga diisolasi yen penting. Iki ngidini sampeyan nyiyapake jaringan sekunder kanthi cepet lan gampang kanggo pangguna tamu. Iki cocog kanggo lokasi bisnis kayata hotel utawa hotspot, kayata sampeyan pengin misahake tamu saka jaringan bisnis.

Router Nirkabel 300N Eminal bisa uga digunakake kanthi alat 54 Mbps & 11 Mbps sing bisa diakses. Kanggo jangkauan lengkap & kacepetan udakara 300 Mbps, disaranake sampeyan nggunakake konektor jaringan Eminent nirkabel.

Prosedur utama kanggo mbukak port yaiku:

  • Setel alamat IP tetep ing PC utawa alat sing sampeyan butuhake ngirim port.
  • Mlebu menyang router Terkenal.
  • Pindhah menyang segmen penerusan port.
  • Ngeklik saklar Piranti Persiyapan.
  • Ngeklik link Advance Setup.
  • Ngeklik NAT / Transmitting.
  • Ngeklik Port Advancing.
  • Gawe entri port maju.

Sanajan langkah-langkah kasebut bisa uga katon wiwitane, coba tindakake langkah-langkah ing ngisor router sampeyan.

  • Penting banget kanggo nyiyapake alamat IP tetep ing alat sing sampeyan kirimake port. Iki njamin manawa port bakal tetep mbukak sanajan alat kasebut urip maneh. Nalika ngatur alamat IP tetep ing piranti sampeyan kudu mlebu menyang router.
  • Saiki sampeyan kudu mlebu menyang router Eminent. Router duwe antarmuka web, mula sampeyan bisa mlebu nganggo browser web. Iki bisa uga Google Chrome, Edge, Opera, utawa Internet Explorer. Biasane ora masalah browser sing luwih seneng sampeyan gunakake. Alamat IP saka router bisa uga diarani gateway standar PC.

9 pikirane babagan "Pinunjul"

Ninggalake Komentar