192.168.1.1

La 192.168.1.1 - 192.168.ll Adresa IP është jashtëzakonisht e paracaktuar për të gjitha modemet ADSL plus modemët plus Ruterat Wi-Fi përveç Rrugëzuesve thelbësorë. Parazgjedhja e adresës IP që shihet jashtëzakonisht shpesh si adresë pritëse shfrytëzohet për të hyrë në router, për më tepër konfigurimin e modemit. IP të tilla do të aplikohen gjithashtu si IP të paracaktuara nga router-i i hyrjes së administratorit të kompanive 192.168.0.1 ose 10.0.0.1.

Mënyra për të hyrë në IP 192.168.1.1

Teknika kryesore për të hyrë në adresën IP është mbyllja e saj me dorë në shfletues. Duhet vetëm të kapni https://192.168.1.1 në shfletues plus ju padyshim do të keni qasje në adresën IP.

Shumica e publikut nuk ka asnjë hyrje në ndërfaqen. Shumica e klientëve do t'ju zbulojnë se vështirësia kryesore fillon ndërsa ju inkurajon të paraqisni fjalëkalimin tuaj. Megjithëse shumë nuk kanë asnjë informacion se çfarë është çelësi i tyre, të tjerët vendosin drejtpërdrejt PW të pasaktë pa e pritur atë. Si të APLIKONI këtë 192.168.l.1 ose 192.168.1.1

Mënyra për të aplikuar këtë 192.168.l.1 tjetër 192.168.1.1

Çelësi i thjeshtë https://192.168.1.1 pastaj jo https: //192.168.l.1 në shiritin e adresave të shfletuesit që do të vërehet në krye pastaj shtypni enter. Nëse IP-ja e paracaktuar nuk është e modemit router tjetër 192.168.1.1 thjesht konfirmoni broshurën e udhëzimeve për të zbuluar të njëjtën & vendosni atë IP. Këto ditë faqja në internet do të fillojë, atëherë do të vëreni një ekran hyrje me emrin e përdoruesit, pastaj kutitë PW. Nëse jeni duke marrë për herë të parë, atëherë thjesht mund të futni ID-të e parazgjedhura të hyrjes të deklaruara në broshurën e modemit / routerit.

Kërkimi i routerit IP

Ndiqni udhëzimet për të kërkuar IP-në e routerit nga laptopi juaj:

Dritare PC

 • Rrini në këtë udhë
 • Filloni - Të gjitha programet - Aksesorët - Komanda e shpejtë.
 • Pra, në dritaren e komandës së shpejtë, hyrja poshtë komandave një pas një
 • Ipconfig | findstr / i “Gateway”
 • Diçka e tillë mund të vëreni:
 • C: \ Document & Settings \ administrator- ipconfig | Porta e paracaktuar e findstr / I "Gateway". . . . . . . . . ; 192.168.l.1
 • Kështu që këtu është default 192.168.1.1 IP edhe pse duket si 192.168.l.1

Unix & Linux

 • Shkoni në terminal. Thjesht e merrni atë në Laptop ose duke e hetuar në kutinë e kërkimit.
 • Aplikimet e goditjes - Mjetet e sistemit - Terminali
 • Pas fillimit të terminalit, kapni komandat më poshtë
 • Kursi IP grep i parazgjedhur
 • Komanda të tilla do t'ju ofrojnë si ky rezultat
 • Prandaj përsëri do të vini re se sistemi ofron routerin e paracaktuar 192.168.ll adresa IP të Macintosh OS
 • Kjo tregon adresën IP të paracaktuar të routerit prej 192.168.l.1

Sidoqoftë, duke i verifikuar këto gjëra shumë herë klientët çuditen pasi kanë disa lidhje Wi-Fi dhe për të siguruar që jeni të bashkuar me routerin e saktë që po provoni thjesht dhe jashtë routerit, atëherë vini re se çfarë sinjali fiket dhe kthehet përsëri.

Nëse dëshironi të transformoni adresën IP të brendshme të routerit, thjesht shkruani IP-në e paracaktuar në shfletues. Tani mund të kërkohet të shkruani një fjalëkalim dhe një emër përdoruesi. Këtë informacion mund ta gjeni në udhëzuesin e veglës. Mbështetja e menaxhimit të routerit do të hapet.

Lini një koment