192.168.8.100

Në rrjetin LAN 192.168.8.100 është IP. Individë të shumtë nuk mund ta gjejnë mënyrën e hyrjes së routerit wireless Wi-Fi intranet. Mund të provoni të shtypni lidhjen: https://192.168.8.100 hyni në ndërfaqen e administratorit. Nëse nuk mund të bashkëngjitni, mund t'i referoheni editorialit të identifikimit të menaxhimit të routerit. Nëse keni harruar emrat e përdoruesit dhe fjalëkalimet tuaja, thjesht shikoni etiketën ose manualin e routerit.

192.168.8.100

Adresa IP përdor 192.168.8.100, si ta përdorim atë?

Së pari, promovoni pak ekspertizë të përbashkët të adresave IP. Adresat IP kategorizohen në 5 lloje të ABCDE, midis të cilave shpesh përdoret ABC. Midis 3 llojeve të adresave, një segment është ruajtur adresat, dhe paketat me këto adresa nuk mund të përdoren. Përhapur menjëherë në rrjet, IP është një adresë e ruajtur në adresat e klasës C, e përdorur normalisht në rrjetet LAN, maska ​​e paracaktuar e nënrrjetit e adresës së klasës C është 255.255.255.0, duke specifikuar që një adresë e klasës C mund të akomodojë 256 IP Padyshim, së bashku me një përfaqësues i rrjetit, ka edhe një transmetues përfaqësues. Vetëm 254 mund t'i caktohet përdoruesit. Për shembull, përdoruesi IP i rrjetit 192.168.1.0 mund të jetë nga 1-254. Ndërveprimi midis tyre nuk kërkon të lundroni në router. Direkt skedarët mund të zhvendosen.

Për të thënë, ideja e kësaj adrese IP është jashtëzakonisht e përhapur. Meqenëse është një adresë e ruajtur, tregon se mund të përdoret edhe në LAN. Normalisht, përdoret si IP i përdoruesit, pasi IP nga një mantisë prej .1 zakonisht mbahet për hyrje, prandaj 192.168.1.2-192.168.1.254 i shpërndahet vërtet përdoruesit. Nëse në LAN ka një server DHCP, ju mund ta vendosni plotësisht grupin e adresave IP në 192.168.1.2-192.168.1.254. Ky artikull konfiguron automatikisht adresën IP për përdoruesin.

Një gjë tjetër është që routerët pa tel përdoren zakonisht këto ditë. Normalisht, porta IP LAN e këtij lloji të mjeteve shpesh ka një mantisë prej 1. Sugjerohet që klientët të ndryshojnë portën IP LAN në adresë shtesë, në mënyrë që klientët e tjerë të mos mund të marrin me mend. Vizitoni routerët pa tel IP porta LAN për shembull, IP është një mundësi e shkëlqyeshme. Natyrisht, IP porta LAN mund të vendoset gjithashtu, nuk ka nevojë për të zgjedhur IP duke përdorur seksionin fillestar të rrjetit. IP-ja e seksioneve të ndryshme të rrjetit është ekstra e fshehur dhe e sigurt; megjithatë, duhet të keni parasysh që të ndryshoni hyrjen e përdoruesit në atë përkatës, përndryshe ai nuk do të dijë të lidhet me rrjetin.

Pak firma ose shkolla të vogla më së shumti kërkojnë një set jashtë adresës IP dhe përdorin shpërndarjen tjetër IP për të përdorur të gjithë firmën ose sistemin shkollor për të hyrë në rrjet. Adresa IP e aplikuar nga makineritë e shkollave apo ndërmarrjeve të tilla është IP intranet.

Duhet përmendur që PC-të në rrjetin e brendshëm mund të dërgojnë kërkesa lidhëse te PC-të e tjerë në internet, akoma PC të ndryshëm në Internet nuk mund të dërgojnë kërkesa lidhëse te PC-të në rrjetet e brendshme për shkak të serverit FTP në rrjetin e jashtëm.

Lini një koment