Huawei

By Huawei Teknologjitë ekskluzive ajrore dhe algoritme të drejtuara nga 5G, sekuenca Wi-Fi 6 e produkteve të Huawei AirEngine ndihmon bizneset të krijojnë rrjete Wi-Fi 6 minus vrimat e mbulimit, të ofrojnë shërbime pa kohë vonese dhe të mos arrijnë humbje të paketave gjatë roamingut. Kjo lejon zona të ndryshme, si dhe aeroportin dixhital, arsimin dixhital, investimet në kanale, qeveria inteligjente, kujdesi shëndetësor i zgjuar dhe prodhimi i zgjuar, duke lëvizur drejt një moshe të kampusit plotësisht pa tel.

Huawei është tregtari kryesor për të qarkulluar produkte Wi-Fi 6 dhe për t'i futur ato në përdorim biznesi. Deri më datën, Wi-Fi 6 Huawei AirEngine AP janë përdorur në 5 zona në të gjithë globin.

Si furnizuesi kryesor i mjeteve të telekomunikacionit, Huawei ka kontribuar me shumë routerë LTE 4G në furnizuesit universal të rrjetit. Dhe shumë prej tyre fitojnë pozicion të shkëlqyeshëm nga klientët fundorë për cilësinë e lartë dhe performancën e qëndrueshme. Përmes raportit të lartë të performancës dhe kostos, routerët 4G wireless Huawei nga karta SIM dhe porti Ethernet shndërrohen në të njohur në Lindjen e Mesme, Azi, Evropë, zona Amerikane dhe Afrikë. Routers 4G Mobile Huawei janë veçanërisht të popullarizuar tek klientët për shkak të punimit me cilësi të lartë dhe modeleve elegant të modës në madhësinë e xhepit për përdorim në proces.

Me zgjerimin e rrjeteve pa tel LTE, Huawei madje ofroi krijime të routerëve të saj LTE për të hasur teknologjinë më të fundit LTE Pro Advanced me pajtueshmërinë e rrjeteve të ndryshme. Dhe gjeneratat e fundit të routerëve LTE Huawei po kthehen gradualisht duke u rritur me faktorë më në modë. Më jetike është LTE Huawei Router nga porti Ethernet dhe foleja e kartës SIM ose pikat e nxehta të lëvizshme LTE ofrojnë një performancë më të besueshme dhe të qëndrueshme për klientët fundorë.

Ky libër dore i referohet një routeri Huawei të EchoLife HG520s, prapë se prapë do të zbatohet për shumicën e routerëve të Huawei në tërësi.

 • Shko tek routeri i adresës IP në një dritare të kohëve të fundit të shfletuesit.
 • Adresa standarde e konfigurimit të routerit është 192.168.1.1.
 • Klikoni mbi Basic në panelin e majtë.
 • Vendosni adresën Hapur DNS në fushat Primar DNS Server dhe Sekondari DNS Server, pastaj klikoni në butonin Submit.
 • Thjesht shënoni cilësimet aktuale të DNS para se të ndryshoni në Open DNS, nëse dëshironi të riktheheni te cilësimet e vjetra për ndonjë arsye.
 • Flushing në memorje të fshehtë

Pasi të keni konfiguruar cilësimet tuaja DNS dhe të klikoni në butonin Dorëzo, ne ju këshillojmë shumë që të pastroni grumbullin e zgjidhjes së DNS-së dhe grumbujt e shfletuesit të internetit për të konfirmuar që vendosja juaj e fundit e konfigurimit të DNS-së të marrë efekt të menjëhershëm.

Hapat e udhëzuesit të konfigurimit

 • Hyni në Konfigurimin e faqes në internet të Routerit Huawei duke regjistruar IP-në e mëposhtme në kutinë URL: 192.168.100.1. Parazgjedhja e hyrjes është:
 • Hyrja; telecomadmin
 • Fjalëkalimi; admintelecom
 • Navigimi te LAN> Konfigurimi DHCP i serverit
 • Po kontrollon 'Aktivizimi i serverit bazë DHCP'
 • Kontrollimi i Aktivizimit të releve DHCP L2
 • Hyni në serverat DNS:
 • Ruaje

Kështu që mund të konfiguroni routerin për OpenDNS, sugjerohet shumë që të pastroni grumbullin e zgjidhjes së DNS & memoriet e shfletuesit të internetit për t'u siguruar që cilësimet e fundit të konfigurimit të DNS të marrin efekt të menjëhershëm. Për më tepër, nëse keni një adresë IP aktive thjesht lexoni këtë artikull që do t'ju ndihmojë të përditësoni në mënyrë rutinë adresën IP aktive.

 • Thjesht duke vizituar: http://www.opendns.com/setupguide/#resultsTestoni cilësimet e fundit të DNS.

Lini një koment