Shquar

Dizajnoni një rrjet pa tel nga të fortët Shquar Router AC ose N. A zgjidhni një lidhje në internet për PC tuaj? Nuk ka çështje. Me anë të rrugëzuesve Eminent ju do të keni një lidhje interneti të qëndrueshme dhe të shpejtë.

Ruterët e shquar kanë një firewall mjaft të thjeshtë, i cili ndihmon në mbrojtjen e rrjetit tuaj të bazuar në shtëpi, në mënyrë të padëshirueshme përmes internetit. Meqenëse ky firewall parandalon lidhjet e brendshme, ju mund të keni nevojë të hapni një port përmes saj për aplikacione dhe lojëra specifike. Kjo metodë e hapjes së portës shpesh njihet si port përpara sepse po dërgoni një port përmes internetit në rrjetin tuaj të bazuar në shtëpi.

Nga Routeri Eminent Wireless 300N ju mund të ndani lidhjen tuaj neto me shpejtësi jashtëzakonisht të lartë rreth 300Mbps. Ky router i fortë Wireless N pranë dy antenave rrit gjerësisht diapazonin tuaj pa tel. Thjesht bashkangjitni përdorues të shumtë, me tel ose pa tel. Përfitoni nga shpejtësia e lartë dhe nga metoda pa përpjekje për të zbuluar lidhjen tuaj. Për shkak të shpejtësisë së lartë, Routeri Wireless është ideal për të luajtur lojëra në internet dhe për të transmetuar muzikë dhe video.

Për klientët e rrjetit të përmirësuar, është e drejtë të kuptohet se Routeri Wireless Eminent ka disa karakteristika komplekse. Aplikoni WDS & Bridge Wireless punon për të zgjeruar sinjalet tuaja pa tel. Për shkak të procesorit me shpejtësi të lartë dhe 'Kontrollit të Trafikut' çdo IP, port ose Protokoll, mund të siguroheni që gjithmonë të luani ose të shfletoj internetin më shpejt.

SSID shtesë mund të shtohen pa mundime plus të izoluara nëse janë thelbësore. Kjo ju lejon të vendosni me shpejtësi dhe lehtësi rrjete dytësore për përdoruesit e ftuar. Kjo është ideale për lokacione biznesi si hotel apo pikë e nxehtë, për shembull, ku dëshironi të ndani mysafirët nga rrjeti i biznesit tuaj.

Routeri Wireless Eminent 300N mund të përdoret edhe me mjete të arritshme 54 Mbps & 11 Mbps. Për diapazon të plotë dhe shpejtësi rreth 300 Mbps, ju këshillojmë të aplikoni lidhësit e rrjetit Eminent pa tel.

Procedura kryesore për të hapur një port është:

  • Konfiguroni një adresë IP fikse në PC ose mjet, tek i cili duhet të dërgoni një port.
  • Hyni në routerin Eminent.
  • Shkoni në segmentin e transferimit të portit.
  • Klikimi në butonin Setup Device.
  • Klikimi në lidhjen Advance Setup.
  • Klikimi në NAT / Transmetimi.
  • Klikimi në Port Advancing.
  • Gjeneroni një hyrje të transferimit të portit.

Megjithëse hapa të tillë mund të duken të ndërlikuar fillimisht, thjesht kaloni nëpër hapat e mëposhtëm të routerit tuaj Eminent.

  • Vitalshtë thelbësore të konfiguroni një adresë fikse IP në mjetin drejt të cilit dërgoni një port. Kjo garanton që portet do të qëndrojnë të hapura edhe pas rindezjes së mjetit. Kur vendosni një adresë IP fikse në pajisjet që ju duhet të identifikoheni në router.
  • Tani duhet të identifikoheni në routerin Eminent. Routeri ka një ndërfaqe në internet, prandaj mund të identifikoheni në të me shfletuesin e internetit. Ky mund të jetë çdo Google Chrome, Edge, Opera ose Internet Explorer. Zakonisht nuk ka rëndësi se cilin shfletues preferoni të përdorni. Adresa IP e routerit tuaj mund të quhet edhe si porta e paracaktuar e PC-së.

Lini një koment