192.168.0.1

IP standar gateway 192.168.0.1 nyaéta anu dilarapkeun ku router sareng modem sapertos router D-Link salaku alamat standar IP pikeun lebet kana konsol admin. Pikeun ngonfigurasikeun setélan 192.168.0.1 anu maju sareng dasar tiasa dianggo.

Léngkah-léngkah pikeun Login kana IP 192.168.0.1

Upami alamat IP standar pikeun Modem / Internet Router nyaéta 192.168.0.1 dina kaayaan éta, anjeun pasti tiasa ngagunakeunana pikeun lebet kana konsol konfigurasi ogé pikeun Modem / Router anjeun anu ngontrol Setélan Internét. Kantun pikeun lebet 192.168.0.1, turutan pitunjuk ieu di handap

  • Pastikeun yén alat éta napel sareng sistem naha nganggo Kawat Ethernet atanapi henteu nganggo kawat.
  • Ayeuna buka pangotektak wéb anu anjeun anggo pikeun aksés kana Internét.
  • Dina bar alamat, ngetik http://192.168.0.1 or 192.168.0.1.
  • Halaman login tina router anjeun ogé modem bakal muncul dina layar.
  • Kirimkeun Ids login standar sapertos nami pangguna salian ti password kanggo halaman konfigurasi router anjeun.
  • Menit anjeun parantos ngalebetkeun rékaman login, anjeun bakal lebet kana halaman wéb konfigurasi salain bakal terang kumaha ngadamel modifikasi anu dipikahoyong.

Henteu mampuh ngajaga laporan ngeunaan detil login dina luhur Konci?

Nalungtik buklét Instruksi

Upami anjeun parantos gagal nginget kredensial login pikeun 192.168.0.1 saatosna anjeun kedah nalungtik Manual atanapi dina Box of router. Salaku tambahan, anjeun kedah parios daptar router standar pikeun nami pangguna ogé passkey pikeun router.

Reset Router

Upami anjeun parantos ngarobih detil login standar tina router sareng teu merhatoskeunana dina waktos éta jalan luhur nyaéta pikeun meunangkeun deui nyaéta ngareset router sareng setélan standar anu leres-leres ngarobih sadaya modifikasi kana standar. Pikeun router reset:

  1. Candak cekelan barang anu runcing sapertos tusuk gigi atanapi Pin sareng cobian mendakan saklar reset dina router deui.
  2. Wayah anjeun perhatoskeun saklar rahasia alit. Pencet & tahan saklar sakitar 15-20 detik ku barang anu runcing.
  3. Ieu bakal mulangkeun sadayana modifikasi deui kana setélan standar sasarengan nami pangguna / kecap akses anu parantos anjeun robih. Janten ayeuna anjeun bakal tiasa login ku otorisasina login standar.

Total IP pribadi gaduh sakitar 17.9 juta alamat anu beragam, sadayana disisihkeun pikeun dianggo dina jaringan pribadi. Ku alatan éta, IP swasta router henteu kedah luar biasa.

Pikeun sadaya alat dina jaringan router masihan alamat IP anu ditangtoskeun, naha éta mangrupikeun pendirian tingkat bisnis atanapi jaringan rumah tangga alit. Sadaya alat dina sistem tiasa nyambung kana gadget alternatip dina sistem nganggo IP pribadi ieu.

Nanging, alamat IP Wasta moal tiasa aksés kana net. Alamat IP pribadi kedah diiluan ku Panyayogi Internét, sapertos, Comcast, Spéktrum atanapi AT&T. Janten ayeuna, sadaya alat anu ngagabung kana internét henteu langsung, mimitina nyambung kana sistem, anu napel dina internét, engké nyambung kana internét anu langkung ageung.

10 pamikiran ngeunaan "192.168.0.1"

  1. Türk takipçi Satın Al işlemi ne kadar önemlidir?

    Instagram takipçi satın almak önemlidir tabiki de bu
    durumda aktif olmaları ayrıca TÜRK takipçi olmasını isteriz.

    Yılların verdiği tecrübeye dayanarak size
    en iyi önerebileceğimiz site türk takipçi satın al konusunda uzman kadrosu
    ile takip 2018 ′ dir
    Türk takipçi paketlerini incelemek için siteyi ziyaret
    etmekten çekinmeyiniz.

Leave a Comment