192.168.8.100

Dina jaringan LAN 192.168.8.100 nyaéta IP. Seueur jalma moal mendakan cara login tina router nirkabel intranet WIFI. Anjeun tiasa nyobian mencét kana tautan: https://192.168.8.100 lebet kana panganteur admin. Upami anjeun henteu tiasa ngagantelkeun, anjeun tiasa ningali kana redaksi login manajemén router. Upami anjeun hilap nami pangguna sareng kecap akses anjeun, kantun tingali label atanapi manual router na.

192.168.8.100

Alamat IP nganggo 192.168.8.100, kumaha cara nganggona?

Anu mimiti, ngamajukeun sababaraha keahlian dibagi tina alamat IP. Alamat IP dikategorikeun kana 5 jinis ABCDE, di antawisna anu sering dianggo ABC. Diantara 3 jinis alamat, hiji ruas dilestarikan alamat, & bungkus sareng alamat ieu henteu tiasa dianggo. Langsung sumebar dina jaring, IP mangrupikeun alamat anu dilestarikan dina alamat kelas C, biasana dianggo dina jaringan LAN, topeng subnet standar alamat kelas C nyaéta 255.255.255.0, nunjukkeun yén alamat kelas C tiasa nampung 256 IP anu Jelas, sareng salah sahiji wawakil jaringan, bahkan aya hiji ngirimkeun wawakil. Ngan 254 tiasa ditunjuk pikeun pangguna. Salaku conto, IP pangguna jaringan 192.168.1.0 tiasa ti 1-254. Interaksi diantarana henteu meryogikeun pikeun nganapigasi router na. Langsung file tiasa dipindahkeun.

Nyarios, ideu alamat IP ieu nyebar pisan. Kusabab éta alamat anu dilestarikan, éta nunjukkeun yén éta tiasa dianggo dina LAN ogé. Biasana, éta dipaké salaku IP pangguna, sabab IP ku mantissa tina .1 umumna éta disimpen pikeun jalan asup, ku alatan éta 192.168.1.2-192.168.1.254 mémang dipasihan ka pangguna. Upami dina LAN aya sérver DHCP, anjeun tiasa sacara lengkep nyetél grup alamat IP ka 192.168.1.2-192.168.1.254. Tulisan ieu sacara otomatis ngatur alamat IP pikeun pangguna.

Hal anu béda nyaéta router nirkabel anu biasa dianggo ayeuna-ayeuna. Biasana, port IP LAN tina jinis alat sapertos kieu sering ngagaduhan mantissa .1. Disarankeun yén klien ngarobih port LAN IP kana alamat tambahan, sahingga klien sanés henteu tiasa nebak. Didatangan router nirkabel LAN port IP contona, IP mangrupikeun pilihan anu hadé. Jelas, IP port LAN tiasa disetél ogé, teu aya kabutuhan pikeun milih IP nganggo bagian jaringan awal. IP tina sababaraha bagéan jaringan tambahan disumputkeun & aman; Nanging, anjeun kedah émut pikeun ngarobih jalan asup pangguna kana anu saluyu, upami éta moal terang kumaha numbu ka jaringan.

Sababaraha firma leutik atanapi sakola seuseueurna nyuhungkeun set diluar alamat IP, & salajengna nganggo distribusi IP pikeun ngagunakeun sakabeh perusahaan atanapi sistem sakola pikeun ngaksés bersih. Alamat IP anu diterapkeun ku mesin sakola atanapi perusahaan sapertos kitu nyaéta IP intranet.

Éta kedah disebatkeun yén PC dina jaringan di jero tiasa ngirimkeun panyambungkeun panyambung kana PC sanés dina jaring, masih PC anu béda dina Internét henteu tiasa ngirimkeun paménta ngahubungkeun kana PC dina jaringan internal kusabab server FTP dina jaringan éksternal.

12 pamikiran ngeunaan "192.168.8.100"

  1. Instagram Takiçi Almanın Faydalarından Biri Nedir?

    Günümüzde tanınmış çoğu instagram kullanıcısının bu teknik vasıtası ile
    çoğu cinsten harika faydanın elde edilmesi olası olabiliyor.

    Yeni insanları takipçi olarak instagram için takipçi olarak almak bölümünde çok daha çok ön planda
    olma esasını oluşturuyor.
    Hem de gönderilerin kısa süreler içinde çok daha çok insanın karşısına çıkması da gene İnstagram Takipçi Satın Al işleminin önemini gösteriyor.

Leave a Comment