Pinunjul

Rancang jaringan nirkabel ku anu kuat Pinunjul AC atanapi N router. Naha anjeun milih koneksi online pikeun PC anjeun? Henteu aya masalah. Ku margi para Emperor router anjeun sacara pasti bakal gaduh tautan Internét anu stabil & gancang.

Router terkenal gaduh firewall anu cukup saderhana anu ngabantosan dina ngajagi jaringan jaringan asal anjeun aksés aksés anu teu pikaresepeun ngalangkungan internét. Kusabab firewall ieu nyegah konéksi jero anjeun panginten peryogi muka port ngalangkunganana kanggo aplikasi & kaulinan khusus. Cara ngabuka port ieu sering dikenal salaku port forward sabab anjeun ngirim port ngalangkungan internét ka jaringan asal anjeun.

Ku Eminent Wireless 300N Router anjeun tiasa ngabagi sambungan bersih anjeun kalayan kecepatan luhur sekitar 300Mbps. Router Wireless N anu kuat ieu gigir dua hawa sacara éksténsif naékkeun rentang nirkabel anjeun. Kantun ngagantelkeun seueur pangguna, kabel atanapi nirkabel. Kagunaan kauntungan tina kagancangan, & metode anu henteu gampang pikeun nyilakakeun sambungan anjeun. Kusabab gancangna, Wireless Router cocog pikeun maénkeun kaulinan online & streaming musik & pidéo.

Pikeun klien jaringan anu ningkat, leres pikeun ngartos yén Eminent Wireless Router gaduh sababaraha fitur anu rumit. Larapkeun WDS & Bridge Wireless jalan pikeun ngalegaan sinyal anjeun nirkabel. Kusabab prosesor kecepatan luhur & 'Traffic Checking' unggal IP, port atanapi Protokol, anjeun tiasa mastikeun yén anjeun tiasa teras-terasan maén atanapi internetan dina internét anu paling gancang.

SSID tambihan tiasa ditambihan usaha tambah tambah terasing upami penting. Ieu ngamungkinkeun anjeun gancang sareng gampang nyetél jaringan sekundér pikeun pangguna tamu. Ieu cocog pikeun lokasi bisnis sapertos hotél atanapi hotspot, contona, dimana anjeun badé misahkeun tamu tina jaringan bisnis anjeun.

The Eminent 300N Wireless Router bahkan tiasa dianggo ku alat 54 Mbps & 11 Mbps anu tiasa diaksés. Pikeun rentang lengkep & gancang sakitar 300 Mbps, disarankeun anjeun pikeun nerapkeun konektor jaringan Eminent nirkabel.

Prosedur utama pikeun muka palabuhan nyaéta:

  • Setél alamat IP anu tetep dina PC atanapi alat anu anjeun kedah kirimkeun port.
  • Login kana router Eminent.
  • Buka bagéan panerus port.
  • Ngaklik saklar Alat Setup.
  • Ngaklik dina link Advance Setup.
  • Ngaklik NAT / Transmitting.
  • Ngaklik on Port Advancing.
  • Ngahasilkeun Éntri port maju.

Sanaos léngkah sapertos kitu sigana tiasa nyusahkeun awalna, kantun ngalangkungan léngkah di handap router Eminent Anjeun.

  • Penting pisan pikeun nyetél alamat IP tetep dina alat anu anjeun teraskeun port. Ieu ngajamin yén palabuhan bakal tetep kabuka bahkan saatos alatna di-boot deui. Nalika nyetél alamat IP tetep dina alat anjeun kedah lebet kana router.
  • Ayeuna anjeun kedah lebet kana router Eminent. Routerna gaduh antarbeungeut wéb, janten anjeun tiasa lebet kana éta kalayan pangotéktak wéb. Ieu tiasa wae Google Chrome, Edge, Opera, atanapi Internet Explorer. Éta biasana henteu masalah anu browser anu anjeun pikaresep pake. Alamat IP tina router anjeun bahkan tiasa disebut salaku gateway standar PC urang.

9 pikiran ngeunaan "Pinunjul"

Leave a Comment