Huawei

By Huawei 5G- disetir téknologi udara & algoritma eksklusif, Wi-Fi 6 sekuen produk tina Huawei AirEngine ngabantosan usaha pikeun nyiptakeun jaringan Wi-Fi 6 dikurangan liang jangkauan, nawiskeun jasa kalayan henteu waktosna tunduh, sareng henteu kéngingkeun rugi pakét nalika ngorondang. Ieu ngamungkinkeun sababaraha daérah anu béda, ogé bandara digital, pendidikan digital, investasi saluran omni, pamaréntahan pinter, Podomoro pinter, sareng pabrik pinter, pindah ka jaman kampus anu lengkep.

Huawei mangrupikeun dealer anu paling penting pikeun medar produk Wi-Fi 6 & lebetkeun kana panggunaan bisnis. Dugi ka ayeuna, Wi-Fi 6 Huawei AirEngine APs parantos dianggo di 5 daérah sadunya.

Salaku panyadia alat telekomunikasi top, Huawei parantos nyumbangkeun seueur router LTE 4G ka supplier jaringan universal. Sareng seueur diantarana kéngingkeun jabatan anu hébat ti tungtung-klién per kualitas luhur & kinerja mantap. Ngalangkungan babandingan biaya-kinerja tinggi, router Huawei nirkabel 4G ku kartu SIM & port Ethernet ngajantenkeun kasohor di Wétan Tengah, Asia, Éropa, daérah Amérika & Afrika. 4G Mobile Huawei Routers kasohor ku palanggan kusabab padamel kualitas luhur & desain fashion anu ageung dina ukuran saku kanggo dianggo ayeuna.

Kalayan perluasan jaringan LTE nirkabel, Huawei bahkan nawiskeun kreasi router LTE na kanggo mendakan téknologi LTE Pro Advanced anu pangénggalna sareng kasaluyuan jaringan anu sanés. Sareng generasi anyar router LTE Huawei anu teras-terasan tumuh sareng faktor anu langkung modis. Anu paling penting nyaéta LTE Huawei Router ku port Ethernet & slot kartu SIM atanapi hotspot LTE seluler nawiskeun kinerja anu langkung dipercaya & stabil pikeun klien akhir.

Buku panangan ieu ngarujuk kana router EchoLife HG520s Huawei, tetep bakal dilarapkeun ka seuseueurna router Huawei sacara gembleng.

  • Buka alamat IP router dina jandela pangotéktak anyar.
  • Alamat standar router pikeun ngonpigurasikeun nyaéta 192.168.1.1.
  • Pencét Dasar dina panel kénca.
  • Lebetkeun alamat Open DNS di Server DNS Primer sareng lapangan DNS Server Menengah, teras pencét tombol Kirim.
  • Cekap perhatoskeun setélan DNS anu ayeuna sateuacan dirobih ka Open DNS, upami anjeun kersa ningalian deui kana setélan lami ku sababaraha alesan.
  • Cache Flushing

Sakali anjeun parantos ngonpigurasikeun setélan DNS anjeun sareng diklik tombol Kirim, kami pisan nasihat yén anjeun mupus DNS resolver hoard & browser web hoards pikeun mastikeun yén setélan konfigurasi DNS pangénggal anjeun pangaruh langsung.

Léngkah Pitunjuk Konfigurasi

  • Login kana Konfigurasi halaman wéb Huawei Router ku ngarékam IP ieu kana kotak URL: 192.168.100.1. Standar login nyaéta:
  • Lebet; telecomadmin
  • Sandi; admintelecom
  • Arahkeun ka LAN> Konfigurasi DHCP of Server
  • Mariksa 'Ngaktipkeun server DHCP dasar'
  • Pariksa Ngaktipkeun DHCP L2 Relay
  • Aksés ka server DNS:
  • Simpen

Supados anjeun tiasa ngonpigurasikeun router pikeun OpenDNS, disarankeun pisan pikeun anjeun ngabersihkeun DNS resolver hoard & cache peramban wéb pikeun mastikeun yén pangaturan konfigurasi DNS pang anyarna pangaruh langsung. Salajengna, upami anjeun gaduh alamat IP Aktip kantun maca tulisan ieu anu bakal nyandak anjeun ngalangkungan kumaha rutin ngapdétkeun alamat IP anu aktip.

  • Kakara nganjang: http://www.opendns.com/setupguide/#resultsTest setélan DNS anu anyar.

10 pamikiran ngeunaan "Huawei"

Leave a Comment