Sarat jeung Kaayaan

Wilujeng sumping 192.168.8.1!

Syarat sareng kaayaan ieu ngagambarkeun aturan sareng peraturan pikeun panggunaan Halaman Wéb 192.168.8.1 urang, tempatna di https://19216881.one/.

Ku ngakses situs wéb ieu kami anggap anjeun nampi istilah sareng kaayaan ieu. Entong teras-terasan nganggo 192.168.8.1 upami anjeun henteu satuju nyandak sadaya istilah sareng kaayaan anu nyatakeun dina halaman ieu. Sarat jeung Kaayaan urang diciptakeun kalayan bantosan Sarat Jeung Kaayaan Generator jeung Sarat & Kaayaan Generator Gratis.

Terminologi ieu dilarapkeun kana Sarat sareng Kaayaan ieu, Pernyataan Privasi sareng Pépéling Bantahan sareng sadaya Perjanjian: "Klién", "Anjeun" sareng "Anjeun" ngarujuk ka anjeun, jalma anu log dina halaman wéb ieu sareng patuh kana istilah sareng kaayaan Perusahaan. "Perusahaan", "Diri", "Kami", "Kami" sareng "Kami", ngarujuk kana Perusahaan urang. "Partéi", "Partéi", atanapi "Kami", ngarujuk kana duanana Klién sareng diri urang sorangan. Sadaya istilah tingal tawaran, panarimaan sareng tinimbangan pembayaran anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun prosés bantosan kami ka Klién dina cara anu paling pas pikeun tujuan anu jelas pikeun nyumponan kabutuhan Klién ngeunaan penyediaan jasa Perusahaan anu nyatakeun, saluyu sareng sareng tunduk kana, hukum Walanda anu aya. Sagala kagunaan terminologi di luhur atanapi kecap sanésna dina tunggal, jamak, kapitalisasi sareng / atanapi anjeunna atanapi aranjeunna, dianggap tiasa ditukeurkeun sahingga janten anu sami.

cookies

Kami nganggo panggunaan cookies. Ku ngakses 192.168.8.1, anjeun satuju pikeun nganggo cookies saluyu sareng Kawijakan Privasi 192.168.8.1.

Paling jaba interaktif nganggo cookies pikeun hayu urang meunangkeun rinci pamaké pikeun tiap nganjang. Cookies nu dipaké ku ramatloka urang pikeun ngaktipkeun pungsionalitas wewengkon nu tangtu sangkan leuwih gampang urang ngadatangan Website urang. Sababaraha mitra affiliate / iklan kami ogé bisa migunakeun cookies.

ngidinan

Kacuali nyatakeun sanés, 192.168.8.1 sareng / atanapi anu ngagaduhan lisensina ngagaduhan hak milik inteléktual pikeun sadaya matéri dina 192.168.8.1. Sadaya hak cipta intelektual ditangtayungan. Anjeun tiasa aksés kana ieu ti 192.168.8.1 pikeun panggunaan anjeun nyalira anu katandangan watesan anu ditetepkeun dina istilah sareng kaayaan ieu.

Anjeun teu kedah:

  • Nyebarkeun deui bahan tina 192.168.8.1
  • Ngajual, nyéwa atanapi matuh sub-lisénsi ti 192.168.8.1
  • Ngasilkeun deui, duplikat atanapi nyalin matéri tina 192.168.8.1
  • Nyebarkeun deui eusi tina 192.168.8.1

Pasatujuan Ieu wajib dimimitian dina tanggal nu hereof.

Bagéan tina halaman wéb ieu nawiskeun kasempetan pikeun pangguna pikeun ngirim sareng silih tukeur opini sareng inpormasi dina sababaraha daérah halaman wéb. 192.168.8.1 henteu nyaring, éditan, nyebarkeun atanapi marios Koméntar sateuacan ayana di halaman wéb. Koméntar henteu ngagambarkeun pandangan sareng pendapat 192.168.8.1, agénna sareng / atanapi apiliasi. Koméntar ngagambarkeun pandangan sareng pendapat jalma anu ngirimkeun pandangan sareng pendapatna. Sacara diijinkeun ku undang-undang anu berlaku, 192.168.8.1 moal nanggungjawaban kanggo Koméntar atanapi pikeun tanggungan naon waé, karusakan atanapi biaya anu disababkeun sareng / atanapi ngalaman akibat tina sagala panggunaan sareng / atanapi postingan sareng / atanapi munculna Koméntar dina halaman wéb ieu.

192.168.8.1 ngagaduhan hak pikeun ngawasi sadaya Koméntar sareng ngaleungitkeun Koméntar anu tiasa dianggap teu pantes, nyerang atanapi nyababkeun ngalanggar Syarat sareng Kaayaan ieu.

Anjeun ngajamin tur ngagambarkeun yén:

  • Anjeun dijudulan posting nu Koméntar kanggé ramatloka urang na kudu sagala lisensi perlu jeung consents pikeun ngalakukeunana;
  • Koméntar henteu narajang hak cipta intelektual, kaasup tanpa ngawatesan hak cipta, patén atanapi mérek dagang ti pihak katilu mana wae;
  • Koméntar henteu ngandung bahan-barang nu fitnah, haratis, karasa sopan atanapi sanesna henteu sah.
  • The Komentar moal dipaké pikeun solicit atanapi ngamajukeun bisnis atawa custom atanapi hadir kagiatan dagang atawa aktivitas dibeunangkeun.

Anjeun kéngingkeun 192.168.8.1 kéngingkeun lisénsi anu henteu eksklusif pikeun ngagunakeun, nyusun deui, ngédit sareng ngawasa batur pikeun ngagunakeun, nyusun sareng ngédit salah sahiji Koméntar anjeun dina sagala rupi, format atanapi média.

Hyperlinking mun Kandungan kami

Organisasi di handap bisa numbukeun ka Website urang tanpa persetujuan ditulis saméméh:

  • instansi pamaréntah;
  • mesin pencari;
  • organisasi News;
  • distributor diréktori online bisa numbukeun ka Website kami dina ragam sarua sakumaha aranjeunna hyperlink ka situs web tina usaha didaptarkeun séjén; jeung
  • Usaha Akreditasi Sistim sadayana kajaba ngahartikeun organisasi nirlaba, tempat balanja zakat, sareng grup fundraising sedekah anu henteu tiasa ngabantosan link ka situs Wéb urang.

organisasi ieu bisa numbukeun ka halaman imah urang, keur publikasi atawa informasi Website lianna sangkan salami link: (a) henteu sagala cara nu nipu; (B) henteu falsely imply sponsor, dukungan atawa persetujuan ti pihak linking jeung produk jeung / atawa jasa na; jeung (c) fits dina konteks loka nu linking pihak urang.

Urang bisa mertimbangkeun na approve requests link séjén tina jenis handap organisasi:

  • ilaharna-dipikawanoh konsumen jeung / atawa informasi bisnis sumber;
  • situs komunitas dot.com;
  • asosiasi atawa grup lianna ngalambangkeun amal;
  • distributor diréktori online;
  • portals internét;
  • akuntansi, hukum sarta konsultan firms; jeung
  • lembaga sarta asosiasi dagang atikan.

Kami bakal nyatujuan paménta tautan ti organisasi ieu upami urang mutuskeun yén: (a) tautan henteu bakal ngajantenkeun urang katingali teu pikaresepeun ka diri urang sorangan atanapi ka bisnis kami anu diikrarkeun; (b) organisasi henteu ngagaduhan catetan négatip sareng kami; (c) manpaat pikeun kami tina pisibilitas hyperlink ngimbangan henteuna 192.168.8.1; jeung (d) tautan aya dina kontéks inpormasi sumberdaya umum.

organisasi ieu bisa numbukeun ka halaman imah urang jadi salami link: (a) henteu sagala cara nu nipu; (B) henteu falsely imply sponsor, dukungan atawa persetujuan ti pihak linking jeung produk atawa jasa na; jeung (c) fits dina konteks loka nu linking pihak urang.

Upami anjeun salah sahiji organisasi anu didaptarkeun dina ayat 2 di luhur sareng anu resep ngaitkeun kana halaman wéb kami, anjeun kedah masihan terang ka kami ku ngirim email ka 192.168.8.1. Punten kalebet nami anjeun, nami organisasi anjeun, inpormasi kontak ogé URL situs anjeun, daptar URL mana waé anu anjeun maksudkeun kaitkeun kana Halaman Wéb kami, sareng daptar URL dina situs kami anu anjeun pikahoyong tautan. Antosan 2-3 minggu kanggo réspon.

organisasi disatujuan bisa hyperlink mun Website urang saperti kieu:

  • Ku dipakéna ngaran perusahaan urang; atawa
  • Ku ngagunakeun locator sumberdaya seragam keur numbu ka; atawa
  • Ku ngamangpaatkeun sagala pedaran lianna tina Website kami keur numbu ka nu ngajadikeun rasa dina konteks na format tina eusi dina loka linking pihak urang.

Henteu nganggo logo 192.168.8.1 atanapi karya seni sanés bakal diijinkeun pikeun ngahubungkeun teu aya perjanjian lisénsi mérek.

iFrames

Tanpa persetujuan sateuacanna sareng idin ditulis, anjeun bisa jadi teu nyieun pigura di sabudeureun halaman Kaca urang anu robahan sagala cara presentasi visual atawa pintonan Website kami.

Liability eusi

Kami teu wajib nanggungjawaban kanggo eusi anu nembongan dina Website anjeun. Anjeun satuju kana nangtayungan kami ngalawan sadaya klaim anu naek dina Website anjeun. Henteu aya link (link) kedah muncul dina Loka ramatloka anu tiasa diinterpretasi sakumaha libelous, jorang atanapi kriminal, atanapi ngalanggar hal ieu, sanés nganggur, atanapi ngabela palanggaran atanapi pananggaran sejenna, hak-hak pihak katilu.

Privasi anjeun

Mangga baca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Ngumpulkeun ngeunaan Hak

Kami nampi hak kanggo meryogikeun anjeun mupus sadaya tumbu atanapi tumbu anu tinangtu pikeun Website urang. Anjeun nyatujuan geuwat mupus sadaya tumbu ka Website kami nalika dipénta. Urang ogé tiasa nganggo hak sasatoan kanggo kondisi sareng kabaran berkas anu di mana waé. Ku terus-terusan ngahubungkeun ka Website urang, anjeun satuju kana wates sareng nuturkeun ieu jutan sareng kaayaanana.

Ngaleupaskeun Tumbu ti ramatloka kami

Lamun manggihan link mana waé dina Website kami nu geus karasa keur alesan wae, anjeun bébas ngahubungan tur ngawartosan kami moment nanaon. Urang bakal mertimbangkeun requests ngaleupaskeun Tumbu tapi kami teu obligated atawa jadi atawa ngabales maneh langsung.

Simkuring teu mastikeun yén informasi dina ramatloka ieu bener, urang moal ngajamin completeness na atanapi akurasi; atawa ngalakukeun kami janji pikeun mastikeun yén ramatloka tetep aya atawa yén bahan dina website ieu diteundeun up to date.

Bantahan

Pikeun extent maksimum diijinkeun ku hukum nu manglaku kami ngaluarkeun sagala Répréséntasi, HARANSI jeung kaayaan anu patali jeung ramatloka kami sarta pamakéan ramatloka ieu. Euweuh di Bantahan ieu bakal:

  • ngawatesan atawa ngaluarkeun urang atanapi liability anjeun maot atawa tatu pribadi;
  • ngawatesan atawa ngaluarkeun urang atanapi liability anjeun panipuan atanapi misrepresentation curang;
  • ngawatesan salah sahiji Liabilities urang atanapi anjeun dina cara naon baé nu teu diijinkeun dina hukum lumaku; atawa
  • ngaluarkeun salah sahiji Liabilities kami atawa anjeun nu teu meunang kaasup handapeun hukum lumaku.

The watesan jeung rumusan prohibitions of liability set dina Ayat ieu sareng nguap di Bantahan kieu: (a) anu poko keur ayat harita; jeung (b) ngatur sagala Liabilities timbul dina Bantahan, kaasup Liabilities timbul dina kontrak, dina tort jeung breach sahiji tugas statutory.

Salami di ramatloka jeung informasi jeung layanan dina website anu disadiakeun haratis, urang moal bisa makéna pikeun sagala leungitna atawa ruksakna alam wae.

9 pamikiran ngeunaan "Syarat sareng Kaayaan"

Leave a Comment