Taros Kami

192.168.1.1

nu 192.168.1.1 - 192.168.ll Alamat IP mangrupikeun standar pisan pikeun sadaya modem ADSL plus modem plus Router Wi-Fi salian ti Routers penting. Standar alamat IP anu sering ditingali salaku alamat host anu dimangpaatkeun pikeun lebet kana konfigurasi router malih modem. IP sapertos kitu ogé bakal dilarapkeun salaku standar IP's ku perusahaan '192.168.0.1 atanapi 10.0.0.1 admin login router.

Cara asup kana 192.168.1.1 IP

Téhnik konci pikeun asup kana alamat IP nyaéta ngempelkeun éta ku panangan kana panyungsi. Anjeun ngan ukur kedah néwak https://192.168.1.1 kana peramban plus anjeun pasti bakal aksés kana alamat IP.

Kaseueuran masarakat henteu ngagaduhan kendat ngakses antar muka. Kaseueuran nasabah bakal nyingkabkeun yén kasusah konci dimimitian nalika éta nyorong anjeun ngalebetkeun passkey. Sanaos seueur anu henteu ngagaduhan tip naon konci pasipna, anu sanésna langsung nempatkeun PW anu lepat tanpa ngarepkeun. Kumaha nerapkeun ieu 192.168.l.1 atanapi 192.168.1.1

Cara pikeun APLIKASI ieu 192.168.l.1 sanés 192.168.1.1

Jelas konci https://192.168.1.1 maka sanés https: //192.168.l.1 kana palang alamat peramban anu bakal diperhatoskeun di luhur teras mogok lebet. Upami standar IP nyaéta 192.168.1.1 sanés modem router sanés ngan saukur mastikeun buklét instruksi pikeun mendakan anu sami & tempat anu IP. Poe ieu halaman wéb bakal dimimitian maka anjeun bakal perhatoskeun layar login ku nami pangguna teras kotak PW. Upami anjeun kéngingkeun anu munggaran anjeun ngan saukur tiasa masukan ID login standar anu dinyatakeun dina modem / booklet router.

IP Router Lookup

Turutan pitunjuk pikeun milari router IP tina laptop anjeun:

PC jandéla

  • Lengket kana lagu ieu
  • Ngawitan - Sadaya Program - Asesoris - Paréntah Ajakan.
  • Janten dina paréntah prompt input input di handap paréntah hiji-hiji
  • Ipconfig | findstr / abdi "Gateway"
  • Hal sapertos kieu anjeun tiasa perhatoskeun:
  • C: \ Dokumén & Setélan \ administrator- ipconfig | findstr / I "Gateway" Default Gateway. . . . . . . . . ; 192.168.l.1
  • Janten di dieu standar na 192.168.1.1 IP sanaos katingalina sapertos 192.168.l.1

Unix & Linux

  • Buka terminal. Anjeun ngan ukur kéngingkeunna dina Laptop atanapi ku usik dina kotak search.
  • Pencét Aplikasi - System Tools -Terminal
  • Saatos terminal dimimitian, candak di handap paréntah
  • IP tangtu grep standar
  • Paréntah sapertos kitu bakal nawiskeun anjeun sapertos hasilna ieu
  • Maka kitu deui anjeun bakal perhatoskeun sistem nyayogikeun standar router 192.168.ll alamat IP tina Macintosh OS
  • Ieu nembongkeun alamat IP standar router dina 192.168.l.1

Nanging verifikasi hal-hal ieu sering kali pelanggan bingung upami aranjeunna gaduh sababaraha konéksi Wi-Fi & pikeun mastikeun mana anjeun ngahiji kana router anu leres anjeun nyobian saderhana & pareum router teras perhatoskeun naon sinyal dipareuman & datang deui.

Upami anjeun hoyong ngarobih alamat IP jero tina router, tulis waé IP standar dina panyungsi. Anjeun ayeuna tiasa dipenta pikeun nyerat passkey & nami pangguna. Anjeun tiasa mendakan inpo ieu dina panduan gadget. Dukungan manajemén router teras bakal dibuka.

192.168.0.1

IP standar gateway 192.168.0.1 nyaéta anu dilarapkeun ku router sareng modem sapertos router D-Link salaku alamat standar IP pikeun lebet kana konsol admin. Pikeun ngonfigurasikeun setélan 192.168.0.1 anu maju sareng dasar tiasa dianggo.

Léngkah-léngkah pikeun Login kana IP 192.168.0.1

Upami alamat IP standar pikeun Modem / Internet Router nyaéta 192.168.0.1 dina kaayaan éta, anjeun pasti tiasa ngagunakeunana pikeun lebet kana konsol konfigurasi ogé pikeun Modem / Router anjeun anu ngontrol Setélan Internét. Kantun pikeun lebet 192.168.0.1, turutan pitunjuk ieu di handap

  • Pastikeun yén alat éta napel sareng sistem naha nganggo Kawat Ethernet atanapi henteu nganggo kawat.
  • Ayeuna buka pangotektak wéb anu anjeun anggo pikeun aksés kana Internét.
  • Dina bar alamat, ngetik http://192.168.0.1 or 192.168.0.1.
  • Halaman login tina router anjeun ogé modem bakal muncul dina layar.
  • Kirimkeun Ids login standar sapertos nami pangguna salian ti password kanggo halaman konfigurasi router anjeun.
  • Menit anjeun parantos ngalebetkeun rékaman login, anjeun bakal lebet kana halaman wéb konfigurasi salain bakal terang kumaha ngadamel modifikasi anu dipikahoyong.

Henteu mampuh ngajaga laporan ngeunaan detil login dina luhur Konci?

Nalungtik buklét Instruksi

Upami anjeun parantos gagal nginget kredensial login pikeun 192.168.0.1 saatosna anjeun kedah nalungtik Manual atanapi dina Box of router. Salaku tambahan, anjeun kedah parios daptar router standar pikeun nami pangguna ogé passkey pikeun router.

Reset Router

Upami anjeun parantos ngarobih detil login standar tina router sareng teu merhatoskeunana dina waktos éta jalan luhur nyaéta pikeun meunangkeun deui nyaéta ngareset router sareng setélan standar anu leres-leres ngarobih sadaya modifikasi kana standar. Pikeun router reset:

  1. Candak cekelan barang anu runcing sapertos tusuk gigi atanapi Pin sareng cobian mendakan saklar reset dina router deui.
  2. Wayah anjeun perhatoskeun saklar rahasia alit. Pencet & tahan saklar sakitar 15-20 detik ku barang anu runcing.
  3. Ieu bakal mulangkeun sadayana modifikasi deui kana setélan standar sasarengan nami pangguna / kecap akses anu parantos anjeun robih. Janten ayeuna anjeun bakal tiasa login ku otorisasina login standar.

Total IP pribadi gaduh sakitar 17.9 juta alamat anu beragam, sadayana disisihkeun pikeun dianggo dina jaringan pribadi. Ku alatan éta, IP swasta router henteu kedah luar biasa.

Pikeun sadaya alat dina jaringan router masihan alamat IP anu ditangtoskeun, naha éta mangrupikeun pendirian tingkat bisnis atanapi jaringan rumah tangga alit. Sadaya alat dina sistem tiasa nyambung kana gadget alternatip dina sistem nganggo IP pribadi ieu.

Nanging, alamat IP Wasta moal tiasa aksés kana net. Alamat IP pribadi kedah diiluan ku Panyayogi Internét, sapertos, Comcast, Spéktrum atanapi AT&T. Janten ayeuna, sadaya alat anu ngagabung kana internét henteu langsung, mimitina nyambung kana sistem, anu napel dina internét, engké nyambung kana internét anu langkung ageung.

192.168.8.2

Alamat IP pribadi 192.168.8.2 didaptarkeun ka mesin dina jaringan anu ngagabung & henteu gancang sayogi moro dina internét. Pikeun ngaktipkeun pasokan alamat IP di jero organisasi & jaringan, alamat ditangtoskeun didirikeun. Éta henteu gampang pikeun ngaidentipikasi alamat IP pribadi ku ngajelaskeun gambaran anu saleresna.

192.168.8.2

IP 192.168.8.2 mangrupikeun IP khusus anu dijaga ngagunakeun konsol admin router. Ieu ditambah IP tambahan anu sami sareng 192.168.123.1, 192.168.77.1, 192.168.8.1, sareng sajabana sapinuhna diakui kana standar global pikeun IP router. Ogé éta disebut salaku "IP Default Gateway".

Alamat IP https://192.168.8.2 kacatet ku Otoritas Nomer Dipasrahkeun Internét IANA salaku bagéan tina jaringan 192.168.8.0/24 ditangtayungan. Dina gap IP pribadi alamat IP henteu ditugaskeun ka grup anu mana waé sareng sadayana tiasa nganggo alamat IP tanpa perjanjian tina pendaptaran lokal Internét sakumaha anu dijelaskeun dina 1918 RFC, béda pikeun alamat IP komunitas.

Ngaksés Halaman Admin 192.168.8.2

  • Kantun lebetkeun 192.168.8.2 kana kotak alamat peramban wéb. Anjeun tiasa nganggo halaman admin & anjeun bahkan mastikeun login Passkey. Ku pencét tautan 192.168.8.2 anjeun ogé tiasa milarian log kana éta.
  • Sumawona anjeun bakal ngahontal sadaya hasil milarian pikeun alamat IP swasta 192.168.8.2. Upami anjeun milari ngagali login pikeun router nirkabel, colokan Éntri, atanapi modem anjeun panginten nganggo éta ku pencét dina tautan. Pikeun TP Link, D-Link, atanapi router nirkabel Netgear nami pangguna atanapi kecap akses standar anu paling aya gunana nyaéta 'setup' atanapi 'admin', anjeun ogé tiasa ngarebut setélan standar dina bagian tukang mesin. Upami ieu henteu tiasa dianggo, maka anjeun ogé tiasa milih pikeun ngareset router. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedah pencét & tahan tombol ngareset salami 20 detik. Saatos ngadegkeun deui ka setelan pabrik & nyatujuan anjeun pikeun login ku detail anu katingali dina stiker.
  • Alamat IP 192.168.8.2 kacatet sareng Internet Allocated Number Otoritas IANA salaku pembagian jaringan pribadi 192.168.8.0. Di rohangan swasta alamat IP henteu ditugaskeun pikeun hiji masarakat anu diwatesan, salian ti ISP, sareng unggal jalma tiasa nganggo alamat IP ieu tanpa konsensus régistri Internét régional.
  • Sanaos kitu, bungkus IP anu dicandak tina kisaran pribadi teu tiasa dikirimkeun ngalangkungan Internet umum, & janten upami jaringan swasta sapertos kitu hoyong ngiringan kana Internét, éta kedah dicandak ngalangkungan konverter alamat jaringan (ogé disebat NAT) gateway, atanapi server proxy.
  • Gerbang ilustrasi NAT tiasa janten router nirkabel atanapi sambung anu anjeun kéngingkeun ti dealer broadband. Alamat IP anu dibereskeun tina alat ieu dina kisaran jaringan ti mimiti 192.168.8.0/24 tiasa ageung janten 192.168.8.254 atanapi 192.168.8.1 gumantung kana sumberna. Antarbeungeut wéb gateway kedah tiasa diaksés ngalangkungan protokol Hypertext Transfer Protokol HTTP sanés protokol Hypertext Transfer Protocol Secure HTTPS. Pikeun nyobian ieu anjeun kedah lebet kana kotak alamat 'http: // ip address' atanapi 'https: // ip address' tina wéb anu dipilih anjeun sami sareng Google Chrome atanapi Mozilla Firefox login kalayan nami pangguna & PWs anu diusulkeun ku panyadia anjeun .

192.168.8.100

Dina jaringan LAN 192.168.8.100 nyaéta IP. Seueur jalma moal mendakan cara login tina router nirkabel intranet WIFI. Anjeun tiasa nyobian mencét kana tautan: https://192.168.8.100 lebet kana panganteur admin. Upami anjeun henteu tiasa ngagantelkeun, anjeun tiasa ningali kana redaksi login manajemén router. Upami anjeun hilap nami pangguna sareng kecap akses anjeun, kantun tingali label atanapi manual router na.

192.168.8.100

Alamat IP nganggo 192.168.8.100, kumaha cara nganggona?

Anu mimiti, ngamajukeun sababaraha keahlian dibagi tina alamat IP. Alamat IP dikategorikeun kana 5 jinis ABCDE, di antawisna anu sering dianggo ABC. Diantara 3 jinis alamat, hiji ruas dilestarikan alamat, & bungkus sareng alamat ieu henteu tiasa dianggo. Langsung sumebar dina jaring, IP mangrupikeun alamat anu dilestarikan dina alamat kelas C, biasana dianggo dina jaringan LAN, topeng subnet standar alamat kelas C nyaéta 255.255.255.0, nunjukkeun yén alamat kelas C tiasa nampung 256 IP anu Jelas, sareng salah sahiji wawakil jaringan, bahkan aya hiji ngirimkeun wawakil. Ngan 254 tiasa ditunjuk pikeun pangguna. Salaku conto, IP pangguna jaringan 192.168.1.0 tiasa ti 1-254. Interaksi diantarana henteu meryogikeun pikeun nganapigasi router na. Langsung file tiasa dipindahkeun.

Nyarios, ideu alamat IP ieu nyebar pisan. Kusabab éta alamat anu dilestarikan, éta nunjukkeun yén éta tiasa dianggo dina LAN ogé. Biasana, éta dipaké salaku IP pangguna, sabab IP ku mantissa tina .1 umumna éta disimpen pikeun jalan asup, ku alatan éta 192.168.1.2-192.168.1.254 mémang dipasihan ka pangguna. Upami dina LAN aya sérver DHCP, anjeun tiasa sacara lengkep nyetél grup alamat IP ka 192.168.1.2-192.168.1.254. Tulisan ieu sacara otomatis ngatur alamat IP pikeun pangguna.

Hal anu béda nyaéta router nirkabel anu biasa dianggo ayeuna-ayeuna. Biasana, port IP LAN tina jinis alat sapertos kieu sering ngagaduhan mantissa .1. Disarankeun yén klien ngarobih port LAN IP kana alamat tambahan, sahingga klien sanés henteu tiasa nebak. Didatangan router nirkabel LAN port IP contona, IP mangrupikeun pilihan anu hadé. Jelas, IP port LAN tiasa disetél ogé, teu aya kabutuhan pikeun milih IP nganggo bagian jaringan awal. IP tina sababaraha bagéan jaringan tambahan disumputkeun & aman; Nanging, anjeun kedah émut pikeun ngarobih jalan asup pangguna kana anu saluyu, upami éta moal terang kumaha numbu ka jaringan.

Sababaraha firma leutik atanapi sakola seuseueurna nyuhungkeun set diluar alamat IP, & salajengna nganggo distribusi IP pikeun ngagunakeun sakabeh perusahaan atanapi sistem sakola pikeun ngaksés bersih. Alamat IP anu diterapkeun ku mesin sakola atanapi perusahaan sapertos kitu nyaéta IP intranet.

Éta kedah disebatkeun yén PC dina jaringan di jero tiasa ngirimkeun panyambungkeun panyambung kana PC sanés dina jaring, masih PC anu béda dina Internét henteu tiasa ngirimkeun paménta ngahubungkeun kana PC dina jaringan internal kusabab server FTP dina jaringan éksternal.

192.168.8.10

Sadaya halaman wéb, router, & Laptop ngagaduhan alamat IP 192.168.8.10. Éta kumaha Komputer sacara éksklusif diaku ku nyalira dina jaringan atanapi dina jaringan. Biasana, router anjeun masihan salah kana Laptop dina jaringan lokal. Kumaha carana mastikeun alamat IP dina PC lokal sanés anu identik dina net? Pikeun panggunaan pribadi aya rékor angka anu pisah (bisnis, tempat padamelan, asal bumi, jst.). Ieu henteu sakali dianggo pikeun halaman wéb komunitas.

192.168.8.10

IP Alamat 192.168.8.10 nyaéta alamat IP pribadi. Alamat IP swasta di jero dianggo salaku jaringan daérah LAN (LAN) & henteu ditingalikeun dina jaring. Alamat IP swasta dijelaskeun dina RFC (IPv6) 4193 atanapi RFC (IPv4) 1918.

192.168.8.10 nyaéta IP khusus anu dilestarikan pikeun pulih router konsol admin. Ieu ogé IP anu beragam contona 192.168.8.200, 192.168.8.1, 192.168.0.35, jst. Norma internasional anu ditarima sacara universal pikeun IP router. Dina catetan éta bahkan dijudulan "Default IP Gateway". Henteu masing-masing router na sami. Salaku tambahan, aya alternatif antara sababaraha modél firma sapertos. Usaha ieu salaku IP login nganggo 192.168.8.10.

Alamat IP 192.168.8.10 dina urutan 192.168.8.1 dugi ka 192.168.8.255. Skala alamat ieu anu dianggo dina jaringan lokal router bakal dibagi kana sadaya alat (laptop, I pad, Home Computer, Telepon sélulér, jst.) Mékanis jaringan asal.

nu https://192.168.8.10 Alamat IP ngagabung ku Otoritas Nomer Anu Dipéréskeun Internét salaku bagéan jaringan 192.168.8.0/24 anu diwatesan. Alamat IP dina hiji-hiji rohangan henteu kénging sababaraha organisasi & saha waé anu tiasa nganggo alamat IP tanpa diidinan ku kantor daptar Internét di bumi sakumaha dilabélan ku RFC 1918, henteu sapertos alamat IP anu dibagikeun.

IP 192.168.8.1 dugi ka 192.168.8.255 kisaran dimana-mana IP 192.168.8.10 mangrupikeun bagian tina rentang IP swasta ngajamin standar-standar anu parantos disetél sareng RFC 1918. Alamat sapertos 192.168.8.10 henteu diakui dina Internét anu dibagi. Upami jaringan pribadi kedah ngaitkeun ngalangkungan internét, éta kedah dianggo salaku jalan asup atanapi sérpér pengganti.

Naha alamat sapertos 192.168.8.10 biasa?

Sakumaha disarankan, alamat IP 192.168.8.10 mangrupikeun bagian tina jaringan kelas C khusus. Urutan jaringan sapertos kitu nyaéta 192.168.0.0 dugi ka 192.168.255.255. Hal ieu ngajadikeun sababaraha alamat IP mungkin 65,535. Disambungkeun ieu biasana dianggo dina jaringan pribadi sabab sababaraha router anu dimaksud ku 192.168.1.1, 192.168.8.1, atanapi 192.168.0.1, salaku alamat standar.

Upami nyambungkeun kana jaringan sareng telepon, atanapi laptop, tablet, anjeun kéngingkeun alamat IP contona 192.168.8.10 dina kaayaan ieu.

Meunteun router na

  • Sadaya router anu tiasa dideukeutan ku panyungsi. Catetan https://192.168.8.10 dina peramban upami alamat IP router nyaéta 192.168.8.10. Anjeun bakal aya bewara homepage login. PWs & nami anu paling sering dianggo nyaéta: "1234" admin atanapi "nil". Punten pastikeun kusabab rékaman router.
  • Upami 192.168.8.10 sanés IP router, anjeun tiasa kéngingkeun router IP ku paréntah Ipconfig. Nyandak halaman wéb admin anjeun, anjeun tiasa nganggo halaman utama admin ku nyerat kana bidang alamat peramban wéb & anjeun tiasa ngonfirmasi login passkey.