MediaLink

nu Medialink router dititénan salaku router nirkabel kumargi éta nyayogikeun konektipitas Wi-Fi. Ngan ukur nirkabel atanapi Wi-Fi ngan ukur ngamungkinkeun ngaitkeun sababaraha alat contona televisi pinter, printer nirkabel, & Wi-Fi anu diijinkeun ku smartphone.

Tip Sandi Router MediaLink:

  • Pilih passkey rumit & tangguh-pikeun-ngaduga pikeun MediaLink anjeun anu ngan anjeun bakal ngémutan.
  • Éta kedah janten hal anu swasta, contona ilostmyvirginity @ 20, hartosna anjeun moal pernah gagal ngingetanana.
  • Volume kaamanan gumantung langsung kana intricacy passkey, sareng usaha anu dijaga pikeun ngajaga passkey tina router anjeun.
  • Kagunaan heula
  • Nyayogikeun Passkey pikeun router anu anjeun bakal émut (kagunaan heula). Henteu perlu disebatkeun, anjeun tiasa nyiptakeun passkey lieur rumit kalayan karakter anu béda, numerik, Yunani plus Latin. Nanging akhirna anjeun bakal akhir ngalebetkeunana dina caket & pasang kana router anu ngéléhkeun tujuanana.
  • Ngarobih nami Wifi Default (SSID) & Passkey plus ngamungkinkeun Énkripsi Jaringan
  • Naséhat leutik tambahan (sabab teu aya pangaruhna kana kaamanan), nyaéta ngarobih nami Default Wifi (SSID) sabab bakal langkung kahartos pikeun batur pikeun terang jaringan naon anu aranjeunna ngaitkeun.

hambalan:

• Milarian - Advanced Setting (kapendak dina kotak ménu di luhur halaman utama), & pencét di luhur

• Milarian - Setelan Nirkabel (ditingali dina kotak ménu di luhur homepage), & pencét kana éta

• Milarian - Setelan Nirkabel Dasar (ditingali dina kotak ménu di luhur halaman utama), teras pencét kana éta

Milarian Nami Jaringan (SSID), ieu nami Wi-Fi tina Router. Saatos nyerat nami jaringan, anjeun kedah kéngingkeun énkripsi WPA2-PSK dina router na. Ieu standar énkripsi paling hese didapet pikeun jaringan homebased.

Masukan konci Pra-Sharing WPA / WI-Fi Passkey nembé - ieu mangrupikeun passkey anu bakal anjeun anggo pikeun ngaitkeun kana Wi-Fi homebased. Jantenkeun 15-20 fon sareng henteu nganggo passkey anu sami anu parantos anjeun anggo pikeun login MediaLink router.

Masalah login router MediaLink:

MediaLink Passkey Teu fungsina

  • Passkeys milarian cara pikeun henteu fungsina! Atanapi, dina seueur kajadian, klien mendakan metode pikeun ngémutan aranjeunna. Dina dua kasus, tingali bagian "Kumaha Reset MediaLink Router ka Default Setting".

Hilap Passkey kana MediaLink Router

  • Naha atanapi henteu upami anjeun ngarobih nami pangguna standar atanapi kecap konci MediaLink & hilap deui, tingali waé "Kumaha Ngaresetkeun MediaLink Router Ka Default Setting".

Reset Router ka Setélan Default

  • Salaku, kaamanan jaringan penting pisan, padamelan anu munggaran & pangpentingna nyaéta ngarobih router MediaLink Default Login & Passkey kana hal anu aman & pribadi.

Turutan paréntah pikeun login ka Medialink Router.

  • Linkkeun kawat router kana Laptop atanapi PC. …
  • Didatangan web browser anu kapilih & nyerat alamat IP tina router Medialink dina kotak alamat. …
  • Salajengna nyerat nami pangguna standar & kecap akses tina router pikeun ngaksés konsol admin. Ayeuna anjeun parantos lebet.

Huawei

By Huawei 5G- disetir téknologi udara & algoritma eksklusif, Wi-Fi 6 sekuen produk tina Huawei AirEngine ngabantosan usaha pikeun nyiptakeun jaringan Wi-Fi 6 dikurangan liang jangkauan, nawiskeun jasa kalayan henteu waktosna tunduh, sareng henteu kéngingkeun rugi pakét nalika ngorondang. Ieu ngamungkinkeun sababaraha daérah anu béda, ogé bandara digital, pendidikan digital, investasi saluran omni, pamaréntahan pinter, Podomoro pinter, sareng pabrik pinter, pindah ka jaman kampus anu lengkep.

Huawei mangrupikeun dealer anu paling penting pikeun medar produk Wi-Fi 6 & lebetkeun kana panggunaan bisnis. Dugi ka ayeuna, Wi-Fi 6 Huawei AirEngine APs parantos dianggo di 5 daérah sadunya.

Salaku panyadia alat telekomunikasi top, Huawei parantos nyumbangkeun seueur router LTE 4G ka supplier jaringan universal. Sareng seueur diantarana kéngingkeun jabatan anu hébat ti tungtung-klién per kualitas luhur & kinerja mantap. Ngalangkungan babandingan biaya-kinerja tinggi, router Huawei nirkabel 4G ku kartu SIM & port Ethernet ngajantenkeun kasohor di Wétan Tengah, Asia, Éropa, daérah Amérika & Afrika. 4G Mobile Huawei Routers kasohor ku palanggan kusabab padamel kualitas luhur & desain fashion anu ageung dina ukuran saku kanggo dianggo ayeuna.

Kalayan perluasan jaringan LTE nirkabel, Huawei bahkan nawiskeun kreasi router LTE na kanggo mendakan téknologi LTE Pro Advanced anu pangénggalna sareng kasaluyuan jaringan anu sanés. Sareng generasi anyar router LTE Huawei anu teras-terasan tumuh sareng faktor anu langkung modis. Anu paling penting nyaéta LTE Huawei Router ku port Ethernet & slot kartu SIM atanapi hotspot LTE seluler nawiskeun kinerja anu langkung dipercaya & stabil pikeun klien akhir.

Buku panangan ieu ngarujuk kana router EchoLife HG520s Huawei, tetep bakal dilarapkeun ka seuseueurna router Huawei sacara gembleng.

  • Buka alamat IP router dina jandela pangotéktak anyar.
  • Alamat standar router pikeun ngonpigurasikeun nyaéta 192.168.1.1.
  • Pencét Dasar dina panel kénca.
  • Lebetkeun alamat Open DNS di Server DNS Primer sareng lapangan DNS Server Menengah, teras pencét tombol Kirim.
  • Cekap perhatoskeun setélan DNS anu ayeuna sateuacan dirobih ka Open DNS, upami anjeun kersa ningalian deui kana setélan lami ku sababaraha alesan.
  • Cache Flushing

Sakali anjeun parantos ngonpigurasikeun setélan DNS anjeun sareng diklik tombol Kirim, kami pisan nasihat yén anjeun mupus DNS resolver hoard & browser web hoards pikeun mastikeun yén setélan konfigurasi DNS pangénggal anjeun pangaruh langsung.

Léngkah Pitunjuk Konfigurasi

  • Login kana Konfigurasi halaman wéb Huawei Router ku ngarékam IP ieu kana kotak URL: 192.168.100.1. Standar login nyaéta:
  • Lebet; telecomadmin
  • Sandi; admintelecom
  • Arahkeun ka LAN> Konfigurasi DHCP of Server
  • Mariksa 'Ngaktipkeun server DHCP dasar'
  • Pariksa Ngaktipkeun DHCP L2 Relay
  • Aksés ka server DNS:
  • Simpen

Supados anjeun tiasa ngonpigurasikeun router pikeun OpenDNS, disarankeun pisan pikeun anjeun ngabersihkeun DNS resolver hoard & cache peramban wéb pikeun mastikeun yén pangaturan konfigurasi DNS pang anyarna pangaruh langsung. Salajengna, upami anjeun gaduh alamat IP Aktip kantun maca tulisan ieu anu bakal nyandak anjeun ngalangkungan kumaha rutin ngapdétkeun alamat IP anu aktip.

  • Kakara nganjang: http://www.opendns.com/setupguide/#resultsTest setélan DNS anu anyar.

Pinunjul

Rancang jaringan nirkabel ku anu kuat Pinunjul AC atanapi N router. Naha anjeun milih koneksi online pikeun PC anjeun? Henteu aya masalah. Ku margi para Emperor router anjeun sacara pasti bakal gaduh tautan Internét anu stabil & gancang.

Router terkenal gaduh firewall anu cukup saderhana anu ngabantosan dina ngajagi jaringan jaringan asal anjeun aksés aksés anu teu pikaresepeun ngalangkungan internét. Kusabab firewall ieu nyegah konéksi jero anjeun panginten peryogi muka port ngalangkunganana kanggo aplikasi & kaulinan khusus. Cara ngabuka port ieu sering dikenal salaku port forward sabab anjeun ngirim port ngalangkungan internét ka jaringan asal anjeun.

Ku Eminent Wireless 300N Router anjeun tiasa ngabagi sambungan bersih anjeun kalayan kecepatan luhur sekitar 300Mbps. Router Wireless N anu kuat ieu gigir dua hawa sacara éksténsif naékkeun rentang nirkabel anjeun. Kantun ngagantelkeun seueur pangguna, kabel atanapi nirkabel. Kagunaan kauntungan tina kagancangan, & metode anu henteu gampang pikeun nyilakakeun sambungan anjeun. Kusabab gancangna, Wireless Router cocog pikeun maénkeun kaulinan online & streaming musik & pidéo.

Pikeun klien jaringan anu ningkat, leres pikeun ngartos yén Eminent Wireless Router gaduh sababaraha fitur anu rumit. Larapkeun WDS & Bridge Wireless jalan pikeun ngalegaan sinyal anjeun nirkabel. Kusabab prosesor kecepatan luhur & 'Traffic Checking' unggal IP, port atanapi Protokol, anjeun tiasa mastikeun yén anjeun tiasa teras-terasan maén atanapi internetan dina internét anu paling gancang.

SSID tambihan tiasa ditambihan usaha tambah tambah terasing upami penting. Ieu ngamungkinkeun anjeun gancang sareng gampang nyetél jaringan sekundér pikeun pangguna tamu. Ieu cocog pikeun lokasi bisnis sapertos hotél atanapi hotspot, contona, dimana anjeun badé misahkeun tamu tina jaringan bisnis anjeun.

The Eminent 300N Wireless Router bahkan tiasa dianggo ku alat 54 Mbps & 11 Mbps anu tiasa diaksés. Pikeun rentang lengkep & gancang sakitar 300 Mbps, disarankeun anjeun pikeun nerapkeun konektor jaringan Eminent nirkabel.

Prosedur utama pikeun muka palabuhan nyaéta:

  • Setél alamat IP anu tetep dina PC atanapi alat anu anjeun kedah kirimkeun port.
  • Login kana router Eminent.
  • Buka bagéan panerus port.
  • Ngaklik saklar Alat Setup.
  • Ngaklik dina link Advance Setup.
  • Ngaklik NAT / Transmitting.
  • Ngaklik on Port Advancing.
  • Ngahasilkeun Éntri port maju.

Sanaos léngkah sapertos kitu sigana tiasa nyusahkeun awalna, kantun ngalangkungan léngkah di handap router Eminent Anjeun.

  • Penting pisan pikeun nyetél alamat IP tetep dina alat anu anjeun teraskeun port. Ieu ngajamin yén palabuhan bakal tetep kabuka bahkan saatos alatna di-boot deui. Nalika nyetél alamat IP tetep dina alat anjeun kedah lebet kana router.
  • Ayeuna anjeun kedah lebet kana router Eminent. Routerna gaduh antarbeungeut wéb, janten anjeun tiasa lebet kana éta kalayan pangotéktak wéb. Ieu tiasa wae Google Chrome, Edge, Opera, atanapi Internet Explorer. Éta biasana henteu masalah anu browser anu anjeun pikaresep pake. Alamat IP tina router anjeun bahkan tiasa disebut salaku gateway standar PC urang.