Setup Router TP-Link

Router mangrupikeun kotak anu masihan seueur PC, telepon pinter, & seueur deui pikeun ngiringan kana jaringan anu sami. Ilaharna, router na ngagabung ti ditu kana modem pikeun nyayogikeun Internet ngaitkeun kana alat naon waé anu aya hubunganana sareng router. Buku manual ieu nyobian ngabantosan anjeun ngalangkungan waktos awal Setup TP-Link Router.

Dina wadah anjeun panginten tiasa gaduh sababaraha hal:

  • Catu daya charger router na
  • Buklet perangkat konstruksi
  • Kabel USB (pikeun sababaraha ngajadikeun)
  • Cakram supir (sakedik ngadamel)
  • Kabel jaringan (pikeun sababaraha ngadamel)
  • Persiapan Router TP-Link

Upami anjeun parantos ngagaleuh TP-Link Router anu pang anyarna, maka ngonpigurasi router & nyetélna saderhana pisan. Anjeun tiasa sacara gampang nyetél router TP-Link Wi-Fi anyar & tiasa nganggo éta.

Catetan: Pikeun ngaitkeun kana internét, router kedah dikaitkeun kana jack data atanapi modem aktip.

Pikeun nyetél TP-Link Router énggal taat kana pituduh ieu

  • Hurungkeun router & sambungkeun komputer anjeun ka router ku kabel Ethernet.
  • Sakali dikaitkeun, buka browser wéb & buka www.tplinkwifi.net atawa 192.168.0.1
  • Atur kecap akses login router ku nyeratna dua kali. Langkung saé dijaga waé– “admin“.
  • Pencét dina Hayu Urang Mimitian / Login.
  • Langsung, turutan paréntah on-line & atur Internét & Jaringan Nirkabel nganggo pilihan Swift Setup.
  • Tulis nami (SSID) pikeun Jaringan Nirkabel di lapangan & ogé, atur passkey pikeun ngamankeun jaringan Wi-Fi.
  • Janten, anjeun tiasa ngeureunkeun prosés na, saatos anjeun ngagabung kana Wireless Connection ku SSID kalayan kecap akses.

Pengaturan Lanjutan:

  • Pareuman router, modem, sareng PC.
  • Sambungkeun modem kana port WAN tina router TP-Link ngalangkungan kabel Ethernet; hubungkeun PC kana port LAN LAN router TP-Link ngalangkungan kawat Ethernet.
  • Hurungkeun router & PC heula & modem salajengna.

hambalan 1

Login kana halaman wéb manajemén basis wéb tina router. mangga tingal

http://www.tp-link.com/supprot/faq/87/

hambalan 2

Konpigurasikeun Typeof WAN Connection

Dina halaman wéb manajemén router, pencét Network > Wan dina halaman wéb kénca:

Ngarobih Jinis Konéksi WAN ka PPPoE.

hambalan 3

Tulis nami pangguna & kecap akses PPPoE anu ditawarkeun ku ISP.

hambalan 4

Pencét Simpen pikeun nyimpen setélan anjeun, engké router bakal nyambung kana Internét saatos sababaraha waktos.

hambalan 5

Tungguan sababaraha detik & verifikasi port WAN dina halaman wéb Status, upami éta ngungkabkeun sababaraha alamat IP, anu nunjukkeun hubungan antara Router & Modem diadegkeun.

hambalan 6

Upami teu aya alamat IP WAN & henteu aya pendekatan internét, laksanakeun siklus Daya sapertos di handap ieu:

  • 1. kahiji Pareuman modem DSL & pareuman router & PC, & jaga pareum sakitar dua menit;
  • 2. Ayeuna Hurungkeun modem DSL, antosan dugi modemna disetél, teras hurungkeun router sareng PC anjeun deui.

hambalan 7

Kalayan kabel Ethernet sambungkeun ka router konci TP-Link router anjeun ngalangkungan port LAN na. Sadaya palabuhan LAN tambahan dina router TP-Link N ayeuna bakal masihan aksés Internét kana alat.

en English
X