MediaLink

nu Medialink router dititénan salaku router nirkabel kumargi éta nyayogikeun konektipitas Wi-Fi. Ngan ukur nirkabel atanapi Wi-Fi ngan ukur ngamungkinkeun ngaitkeun sababaraha alat contona televisi pinter, printer nirkabel, & Wi-Fi anu diijinkeun ku smartphone.

Tip Sandi Router MediaLink:

  • Pilih passkey rumit & tangguh-pikeun-ngaduga pikeun MediaLink anjeun anu ngan anjeun bakal ngémutan.
  • Ieu kudu hal swasta, contona [email dijaga], hartina anjeun moal pernah gagal ngelingan eta.
  • Volume kaamanan gumantung langsung kana intricacy passkey, sareng usaha anu dijaga pikeun ngajaga passkey tina router anjeun.
  • Kagunaan heula
  • Nyayogikeun Passkey pikeun router anu anjeun bakal émut (kagunaan heula). Henteu perlu disebatkeun, anjeun tiasa nyiptakeun passkey anu lieur rumit kalayan karakter anu béda, numerik, Yunani plus Latin. Nanging akhirna anjeun bakal tungtungna lebet kana caket & pasang kana router anu ngéléhkeun tujuanana.
  • Ngarobih nami Wifi Default (SSID) & Passkey plus ngaktipkeun Énkripsi Jaringan
  • Naséhat leutik tambahan (sabab teu aya pangaruhna kana kaamanan), nyaéta ngarobih nami Default Wifi (SSID) sabab bakal langkung kahartos pikeun anu sanés terang naon jaringan anu aranjeunna ngaitkeun.

hambalan:

• Milarian - Advanced Setting (kapendak dina kotak ménu di luhur halaman utama), & pencét di luhur

• Milarian - Setelan Nirkabel (ditingali dina kotak ménu di luhur homepage), & pencét kana éta

• Milarian - Setelan Nirkabel Dasar (ditingali dina kotak ménu di luhur halaman utama), teras pencét kana éta

Milarian Nami Jaringan (SSID), ieu nami Wi-Fi tina Router. Saatos nyerat nami jaringan, anjeun kedah kéngingkeun énkripsi WPA2-PSK dina router na. Ieu standar énkripsi paling hese didapet pikeun jaringan homebased.

Masukan konci Pra-Sharing WPA / WI-Fi Passkey nembé - ieu mangrupikeun passkey anu bakal anjeun anggo pikeun ngaitkeun kana Wi-Fi homebased. Jantenkeun 15-20 fon sareng henteu nganggo passkey anu sami anu parantos anjeun anggo pikeun login MediaLink router.

Masalah login router MediaLink:

MediaLink Passkey Teu fungsina

  • Passkeys milarian cara pikeun henteu fungsina! Atanapi, dina seueur kajadian, klien mendakan metode pikeun ngémutan aranjeunna. Dina dua kasus, tingali bagian "Kumaha Reset MediaLink Router ka Default Setting".

Hilap Passkey kana MediaLink Router

  • Naha atanapi henteu upami anjeun ngarobih nami pangguna standar atanapi kecap konci MediaLink & hilap deui, tingali waé "Kumaha Ngaresetkeun MediaLink Router Ka Default Setting".

Reset Router ka Setélan Default

  • Salaku, kaamanan jaringan penting pisan, padamelan anu munggaran & pangpentingna nyaéta ngarobih router MediaLink Default Login & Passkey kana hal anu aman & pribadi.

Turutan paréntah pikeun login ka Medialink Router.

  • Linkkeun kawat router kana Laptop atanapi PC. …
  • Didatangan web browser anu kapilih & nyerat alamat IP tina router Medialink dina kotak alamat. …
  • Salajengna nyerat nami pangguna standar & kecap akses tina router pikeun ngaksés konsol admin. Ayeuna anjeun parantos lebet.

Leave a Comment

en English
X