Naon Alamat IP Default?

An Alamat Protokol Internét mangrupikeun tag angka anu dipasihan ka sadaya alat anu numbu ka jaringan PC anu ngagunakeun Internet Protocol pikeun transmisi. Alamat IP nyayogikeun 2 tujuan konci: panganteur jaringan atanapi idéntifikasi host & alamat lokasi.

Alamat IP anu dipasihan ka PC ku jaringan atanapi alamat IP anu dipasihan ka alat jaringan ku anu ngical produk. Alat jejaring disetél kana alamat IP standar anu khusus; contona, biasana router Linksys dibérékeun ka alamat IP pikeun 192.168. 1.1

Upami anjeun kersa angkat ka tempat anu aya di dunya anu saleresna, anjeun nyungkeun alamatna & nempatkeun kana GPS. Saatos anjeun badé angkat ka tempat di internét, anjeun bahkan naroskeun alamatna, & anjeun nyerat kana bilah URL peramban wéb anu anjeun pikaresep.

Metode pikeun milari alamat IP standar WIFI anu disayogikeun di handap:

  1. Unggal anu ngadamel router ngagaduhan alamat IP router anu standar lebet anu katingali dina dasar hardware router. Upami éta henteu dilabélan di dinya, janten anjeun tiasa kéngingkeunana tina dokumén atanapi manual anu disertakeun ku router saatos anjeun ngagaleuh.
  2. Upami ISP nyiapkeun anjeun ku router maka éta bakal ngawartosan anjeun otomatis alamat IP & ID pikeun lebet kana router & lebet Internét.

Cara Milarian Default Router Username sareng Sandi?

  • ID login standar tiasa dicandak tina buku panduan router anu sumping sareng router saatos anjeun mimiti mésér & sambungkeun.
  • Biasana, pikeun maksimal router, ID standar nyaéta duanana "admin" plus "admin". Tapi, idéntifikasi ieu panginten tiasa robih gumantung kana anu ngadamel router.
  • upami anjeun parantos kaleungitan buku panduan, maka saurang tiasa mendakan ID standar tina dirina sorangan hardware router sabab éta bakal dicitak dina tukang unggal router.
  • Nalika ngagunakeun router na, urang tiasa ngarobih ID iraha waé pikeun nyingkahan aksés ilegal kana jaringan. Ieu bakal dilakukeun pikeun ngareset router & ngasupkeun passkey anyar salaku pilihan.
  • Pikeun router reset nahan tombol reset pikeun sababaraha detik & router bakal dipasang deui kana standar standar pabrikna. Ayeuna, anjeun tiasa ngarobih setélan standar & nyetél ID login tina pilihan anjeun.

Alat jaringan tetep kana alamat IP standar hiji; contona, router Linksys biasana dipasihan alamat IP tina 192.168.1.1. Alamat IP standar dijaga teu ruksak ku kaseueuran klién tetep tiasa dirobih janten arsitéktur jaringan anu langkung rumit. Didatangan alamat standar gateway & IP.

Kecap alamat standar alamat Router IP nunjukkeun kana alamat IP Router khusus anu anjeun kaitkeun sareng nyobian lebet. Éta diperyogikeun pikeun salah sahiji perusahaan atanapi jaringan bumi.

nu alamat IP standar router penting pikeun ngalegaan kana panganteur wéb router pikeun ngakses panel kontrol & setélan jaringan na. Anjeun ngan saukur tiasa lebet kana setélan jaringan router saatos nyerat alamat ieu kana peramban wéb alamatna.

58 pamikiran ngeunaan "Naon Alamat IP Default?"

  1. Halo halaman wé anu saé pisan !! Guy .. Saé pisan ..

    Hebat .. Kuring bakal nyirian halaman wéb anjeun sareng nyoco tambahan?
    Kuring resep milari seueur inpormasi anu aya gunana di dieu dina kirimkeun, urang kedah latihan
    langkung seueur téhnik dina hal ieu, hatur nuhun parantos ngabagi.
    . . . . .

  2. Tulisan anu saé. Tetep posting sapertos inpormasi dina anjeun
    situs. Abdi estu kagum ku éta.
    Hello there, Anjeun parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé. Kuring pasti bakal ngagali éta sareng numutkeun kuring nyarankeun ka babaturan kuring.
    Kuring yakin aranjeunna bakal nguntungkeun tina halaman wéb ieu.

  3. Kamari, nalika nuju damel, dulur misan kuring maok iPad kuring sareng diuji
    pikeun ningali naha éta tiasa salamet tina 40 dampal suku, sapertos kitu waé anjeunna
    tiasa janten sensasi youtube. IPad kuring ayeuna ancur sareng anjeunna gaduh 83 pandangan.
    Kuring terang ieu henteu leres tina topik tapi kuring kedah ngabagi na
    sareng saha!

  4. Hei aya sareng hatur nuhun kanggo inpo anjeun - Kuring pasti parantos ngempelkeun anu énggal ti dieu.
    Kuring ogé henteu terang sababaraha hal téknis nganggo situs wéb ieu, sabab kuring ngalaman ngamuat deui halaman wéb seueur kali sateuacanna pikeun kuring tiasa dimuat kalayan leres.
    Kuring kantos naros naha host wéb anjeun henteu kunanaon? Sanés sanés kuring ngadu'a, tapi loading laun
    instansi kali bakal sering mangaruhan anjeun
    panempatan di google sareng tiasa ngarusak skor kualitas luhur anjeun upami
    iklan sareng pamasaran nganggo Adwords. Pokokna kuring nambihan RSS ieu
    kana e-mail kuring sareng tiasa milari seueur deui kontén anu matak masing-masing.
    Pastikeun anjeun ngamutahirkeun ieu deui pas.

  5. Éndah ketukan! Abdi hoyong magang nalika anjeun ngarobih halaman wéb anjeun, kumaha kuring tiasa
    ngalanggan situs wéb weblog? Akun ngabantosan kuring dina perjanjian anu tiasa ditampi.

    Kuring parantos sakedik kenal kana ieu siaran anjeun nawiskeun ideu anu jelas

  6. Hei kuring terang ieu teu aya topik tapi kuring panasaran naha anjeun
    terang ngeunaan widget naon kuring tiasa nambihan kana blog abdi anu otomatis tweet apdet twitter anyar kuring.
    Kuring parantos milari plug-in sapertos kieu kanggo sababaraha waktos sareng ngarepkeun panginten anjeun bakal ngalaman sababaraha pangalaman sapertos kieu.
    Punten wartosan kuring lamun anjeun ngalaman naon-naon. Kuring resep pisan maca blog anjeun sareng kuring ngarepkeun pembaruan anyar anjeun.

  7. Hello there I am so happy I found your weblog, I really found you by sengaja,
    nalika kuring milarian di Aol kanggo anu sanés, Paduli kuring ayeuna di dieu sareng hoyong
    pikeun ngucapkeun hatur nuhun pikeun tulisan anu luar biasa sareng blog anu pikaresepeun saderhana (kuring ogé resep kana téma / desain), I
    teu gaduh waktos kanggo ngajelajah sadayana dina menitna tapi kuring parantos ngahémat
    éta sareng ogé ditambih dina RSS feeds anjeun, janten nalika kuring gaduh
    waktos kuring bakal deui maca langkung seueur, Punten lakukeun teras-terasan.

  8. Cara anu hadé pikeun ngajelaskeun, sareng ngirim tulisan gancang-gancang pikeun nyandak data ngeunaan fokus presentasi kuring, anu kuring badé nganteurkeun di lembaga pendidikan tinggi.

  9. Kuring parantos ngotéktak jalur online langkung ageung ti tilu jam ti telat, nanging kuring henteu kantos mendakan tulisan anu matak sapertos anjeun. Éta harga anu saé pikeun kuring. Dina pandangan kuring, upami sadaya pamilik situs sareng blogger ngadamel matérial kontén anu hadé sapertos anu anjeun lakukeun, internét sigana bakal langkung saé tibatan tiheula.

  10. Kuring terang ieu upami teu aya topik tapi kuring nuju ngamimitian ngamimitian blog kuring sareng panasaran naon anu diperyogikeun pikeun disiapkeun? Abdi asumsina gaduh blog sapertos anjeun bakal ngarobih artos sepes? Abdi henteu terang pisan wéb janten kuring henteu 100 positip. Naon waé rekomendasi atanapi naséhat bakal diapresiasi pisan.

  11. Kuring geuwat nyengkram feed RSS anjeun sabab kuring henteu mendakan tautan langganan email atanapi jasa newsletter anjeun. Naha anjeun ngagaduhan? Punten ijinkeun kuring mengenali supados kuring tiasa langganan. Hatur nuhun.

  12. Sasaurang intina ngabantosan ngadamel tulisan anu serius anu kuring nyatakeun. Éta mangrupikeun kahiji kalina kuring nganjang ka halaman wéb anjeun sareng dugi ka ayeuna? Kuring kagum ku analisis anu anjeun anggo pikeun nyiptakeun khusus nyerat ieu endah. Pagawéan megah!

  13. Heya lotopyeer ngan ukur hoyong masihan anjeun sakedap sareng masihan terang ka anjeun sababaraha gambar henteu dimuat leres. Kuring henteu yakin naha tapi kuring pikir éta masalah panumbu. Kuring parantos nyobian dina dua panyungsi anu béda sareng duanana nunjukkeun hasilna anu sami.

  14. Kuring panasaran naha anjeun kantos mikir ngarobih struktur situs anjeun? Nya ditulis pisan; Abdi resep naon anu anjeun badé nyarios. Tapi meureun anjeun tiasa sakedik deui dina jalan eusi supados jalma tiasa nyambung sareng éta langkung saé. Anjeun ngagaduhan seueur téks pikeun ngan ukur gaduh 1 atanapi dua gambar. Meureun anjeun tiasa ngantunkeunana langkung saé? |

  15. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Many thanks!

Leave a Comment