Ngalereskeun Zona Paéh WiFi

Ngalereskeun WiFi Zona Paéh - A Zona maot WiFi dasarna mangrupakeun rohangan di jero bumi anjeun, gedong, tempat damel, atanapi daerah naon deui anu diarepkeun bakal katutup ku Wi-Fi, tapi éta henteu tiasa dianggo di dinya - alat henteu sanggup nyambung kana jaringan. Upami anjeun nyandak gadget kana zona anu maot — panginten anjeun nganggo tablet atanapi smartphone sareng lebet ka rohangan anu aya zona maot - Wi-Fi lirén damel & anjeun moal kéngingkeun sinyal. Kaseueuran bumi didamel sateuacanna -Fi didamel, janten aranjeunna tiasa diwangun ku cara anu ngaganggu Wi-Fi. Hal-hal logam ageung sapertos témbok logam atanapi lomari file bahkan tiasa ngahalangan sinyal Wi-Fi.

Ngalereskeun Zona Paéh WiFi

Cara pikeun Ngalereskeun Zona Paéh WiFi

Ieu di handap aya sababaraha tips pikeun cakupan Wi-Fi sampingan anjeun.

Mindahkeun Router Anjeun

Upami router dina hiji sudut apartemen, bumi, atanapi tempat damel anjeun sareng aya zona maot di juru sanés apartemen anjeun, cobian gentoskeun router na ka tempat tengah anu anyar di tengah apartemen anjeun, bumi, atanapi tempat damel.

Saluyukeun Anteneu Router Anjeun

Pastikeun anteneu tina router nirkabel anjeun naék sareng vertikal nunjuk. Upami sacara horizontal nunjuk, anjeun moal nampi cakupan anu sami.

Spot & Relokasi Blokade

Upami router Wi-Fi anjeun disimpen di sagigireun lemari file logam anu ngirangan kakuatan sinyal anjeun. Coba posisi deui lokasi anjeun pikeun kakuatan sinyal anu kuat & tingali naha éta ngaleungitkeun zona maot.

Ngarobih kana Jaringan Nirkabel Saeutikna

Anggo gadget sapertos kanggo Android atanapi di SSIDer kanggo Wifi Analyzer Mac atanapi Windows pikeun milari jaringan nirkabel anu paling henteu rame pikeun jaringan Wi-Fi anjeun, salajengna robihkeun setting dina router pikeun ngirangan gangguan ti langkung seueur jaringan nirkabel.

Siapkeun Wireless Repeater

Anjeun kedah nyetél repeater nirkabel pikeun ngalegaan sinyalna di daérah anu langkung ageung upami teu aya tip di luhur anu ngabantosan. Ieu tiasa penting di kantor ageung atanapi bumi.

Anggo Tautan kabel pikeun Ngalereskeun Zona Paéh WiFi

Anjeun bahkan panginten ngémutan kabel Ethernet online. Misalna, upami anjeun gaduh cakupan nirkabel anu hébat di seuseueurna bumi anjeun, tapi anjeun henteu katingalina nampi sinyal Wi-Fi di jero kamar anjeun - sigana anjeun gaduh kabel hayam logam dina témbok. Anjeun tiasa ngajalankeun kabel Ethernet tina router ka kamar anjeun, atanapi nganggo sapasang konektor kabel listrik upami anjeun henteu resep pisan ningali kabel anu ngorondang di jalan, teras pasang router nirkabel tambahan di jero kamar. Anjeun teras peryogi éntri internét nirkabel di rohangan kosong tadi.

Upami anjeun ngagaduhan zona mati nirkabel tiasa gumantung kana router, tempatna, tatangga anjeun, naon témbok apartemen anjeun diwangun, ukuran rohangan cakupan anjeun, jinis gadget éléktronik anu anjeun gaduh, & dimana tempat disimpen. Aya cukup anu tiasa nyababkeun masalah, tapi cobaan & kasalahan bakal ngabantosan anjeun pikeun ngatasi masalah.

Zona paéh nirkabel henteu rumit pikeun dideteksi upami anjeun jalan-jalan caket bumi, kantor atanapi apartemen. Saatos anjeun mendakanana, anjeun tiasa nyobian nganggo sababaraha solusi & menerkeun naon waé anu ngalantarankeun masalah.

11 pamikiran ngeunaan "Fix WiFi Dead Zona"

Leave a Comment