Reset Router anjeun kana Setélan Default

Anjeun panginten hoyong Reset Router Anjeun kana Setélan Default upami anjeun teu tiasa émutan sandi admin, anjeun moal tiasa émut tombol kaamanan jaringan nirkabel, atanapi anjeun ngungkulan masalah konéktipitas.

Cara di handap ieu henteu sapertos restart modem atanapi router.

Téhnik Reset Router Béda - Demo Hard, Lemes, Daya Ngabuburit

Cara pangsaéna pikeun Reset Routers

Seueur cara ngarobih router anu sanés tiasa dianggo gumantung kana kaayaan. Ilahar anu disarankeun nyaéta resét anu sesah, resét lemes sareng siklus kakuatan.

Kumaha Reset Router Anjeun ka Setélan standar

Reset Teuas

Nyetél ulang atos mangrupikeun jinis paling parah tina reset router & biasana dianggo nalika admin gagal nginget-nginget konci atanapi kecap akses & hoyong ngamimitian deui sareng setélan énggal.

Nyetél ulang atos teu ngabalikeun atanapi ngahapus versi firmware router anu dipasang ayeuna. Pikeun nyegah komplikasi konéktipitas internét, ngaleupaskeun modem broadband sareng router sateuacan ngalakukeun hard reset.

Pikeun ngalakukeun reset hésé:

  • Hurungkeun router na, giliran kana sisi anu ngagaduhan tombol Reset. Tombol Reset aya di handapeun atanapi di tukang.
  • Kalayan rada menit & seukeut, sapertos tusuk gigi, tahan konci Reset salami tilu puluh detik.
  • Bébas tombol Reset & antosan tilu puluh detik pikeun router pikeun ngareset pinuh & hurung deui.
  • Cara ngaganti nyaéta resép 30-30-30 paréntah anu keras anu ngalibatkeun nyorong tombol Reset salami salapan puluh dék tibatan tilu puluh & tiasa diusahakeun upami main30-secondstypedoes teu jalan.
  • Sababaraha panyipta router tiasa gaduh cara anu idéal pikeun ngareset router, sareng téknik sanésna pikeun ngareset router kamungkinan bakal béda-béda di antara modél.

Ngabuburit Daya

Pareuman & hurungkeun kakuatan router katelah siklus kakuatan. Éta dipaké pikeun meunangkeun deui tina masalah anu nyababkeun router muragkeun koneksi contona ngarugikeun mémori jero unit atanapi panasna. Siklus listrik henteu ngahapus kecap akses anu disimpen, setélan sanés disimpen atanapi tombol kaamanan, sareng dasbor router.

Pikeun kakuatan siklus router:

  • Pareuman kakuatan router. Ogé pareuman tombol Daya atanapi cabut colokan listrik.
  • Cabut batréna dina router anu didukung ku batré.
  • Seueur jalma ngantosan tilu puluh detik tina latihan; masih teu diperyogikeun ngantosan saluareun sababaraha detik antara pegatkeun sambungan & pasang deui colokan listrik router. Tapi ku resét anu sesah, pikeun neraskeun deui operasi router peryogi waktos sakali kakuatan dikembalikan.

Reset Lemes

Nalika ngungkulan masalah konéktipitas internét, éta tiasa ngabantosan ngareset tautan antara modem & router. Ieu ngan ukur tiasa ngalebetkeun hubungan fisik di tengah dua, henteu ngendalikeun parangkat lunak atanapi ngalirkeun kakuatan.

  • Dibandingkeun sareng langkung seueur jinis resét, resét lemes bakal pangaruh ampir langsung sabab teu kedah routerna hurungkeun deui.
  • Pikeun ngalakukeun soft reset, pegatkeun sambungan kabel anu numbu router kana modem, teras pasang deui saatos sababaraha waktos. Sababaraha router tiasa gaduh cara anu teu biasa pikeun ngalakukeun reset lemes:
  • Milarian konci Pegatkeun / Sambungkeun dina dasbor. Ieu ngareset tautan di antara panyadia jasa & modem na.

17 pamikiran ngeunaan "Reset Router anjeun ka Setélan Default"

  1. Upami aya anu mikahayang pandangan ahli ngeunaan blogging sareng ngawangun situs maka kuring nyarankeun anjeunna pikeun nganjang halaman wéb ieu, teraskeun
    padamelan anu saé.

  2. Instagram için takipçi almak önemlidir ngahaturkeun ka için yada kaliteli bir profile sahip olarak
    takipçi satın almak için En ujug-ujug situs olan takip2018.com sareng tékk takipçi
    satın al hesabını bot takipçiler ile dolmasın
    Ayrıca Türk takipçi paketlerin hepsin de hediyeler mevcuttur.

  3. Özellikle İnstagram tarafından satış yapan bireylerin güvenilirliğini çoğaltmak amacıyla çok sayıda takipçiye,
    beğeniye ya da yoruma gereksinimi var.
    Bu nedenlerden ötürü çoğu değişik firma satış
    yaparak abone adedinin artırılması kullanıcı talebini kolaylaştırmaktadır.

    Google nganggo arama motorlarında da günde binlerce şahıs instagram takipçi satın al arama sözcüğü ve türevleri
    ile arama yapıyorlar
    tam bu devrede işte bu site devreye giriyor ve size en kaliteli
    ve güvenilir takipçi satışı sağlıyor

    .

  4. Takipçi Satın Al işlemlerinin güvenilir adresi

    Takipçi satın al Denilince yılların verdiği tecrübey dayanan alan adından belli olduğu
    di
    2018 yılından buyana kesintisiz hizmet sağlayan,
    güvenilir, hızlı, ve anlayışlı personeli ile
    sizlere 7/24 hizmet sunan takip 2018 i tercih edebilirsiniz

    .

  5. Instagram da takipçi satın almak kadar Beğeni satın al için de biraz araştırma yapmalısınız.

    10ünki XNUMXbinlerce takipçisi olan kişilerin beğenileri de
    fazla olmalıdır, Beğenilerinizi gören herkes size hayranlık
    duyacaklardır bu sebepten beğeni paketlerini inceleyebilir
    Kendinize uygun instagram beğeni paketini seçerek satın alın

  6. Tamamen doğal ürünlerden hazırlanan cildinizin dostu Leke Kremi ile tanıştınız mı?

    hc leke kremicilt lekelerine karşı hızlı ve güçlü etkisi,
    Kuzey Kanada Bozkırları’na özgü bir tarla bitkisi olan Rumeks’ten (Tyrostat™),
    tabiatın yeniden canlandırma mucizesi olan Yeniden Diriliş Bitkisi’ne kadar birçok doğal ve saf aktif bileşene
    dayalıdır.

Leave a Comment