Pangguna Blacklist / Blokir WiFi

Pangguna Blacklist / Blokir WiFi - Sanajan diamanake kanthi seri alfabet utawa huruf utawa kalorone, bisa uga dadi pembicara supaya bisa mlebu ing kantor utawa jaringan WiFi ing omah. Bisa uga wong asing, wong sing liwat utawa tangga teparo, nanging sapa wae, penting ngerti carane golek nalika gadget sing ora sah utawa ora dingerteni wis disambung menyang jaringan Wi-Fi lan pungkasane, mateni entri lan blokir.

Lan nalika ngowahi tembung sandi router minangka cara paling apik kanggo matesi akses menyang gadget sing ora dingerteni, iku rada nemen lan bisa ngasilake produktif. Mesthi ora ana jaminan manawa stalker ora bakal 'retak' sandhi paling anyar lan entuk entri maneh menyang jaringan sampeyan.

Ing Dhaptar ing ngisor iki sawetara cara dipercaya kanggo ndeteksi & pemblokiran piyantun utawa gadget ing jaringan Wi-Fi tanpa ngowahi sandhi router sampeyan.

1. Nyaring Alamat MAC nirkabel

Penyaringan MAC mbantu Mblokir pangguna WiFi gadget sing ora sah kanggo nyambung menyang Wi-Fi, jaringan. Alamat MAC minangka nomer ID (perangkat keras) sing nemokake kabeh piranti ing jaringan kasebut. Alamat MAC digawe ing saben kertu jaringan & ora ana 2gadget ing jagad iki sing bisa duwe alamat MAC sing padha.

Dadi kanthi nggunakake piranti alamat MAC, sampeyan bisa uga supaya otomatis nate router menehi idin utawa nolak entri piranti menyang jaringan.

Kanggo nindakake iki, mlebu menyang panel kontrol Entry Point router

Ing bagean WLAN utawa Wireless ing console, sampeyan kudu ndeleng pilihan Nyaring MAC.

Yen ora aktif, modifikasi status Nyaring MAC dadi 'Diidini'

Sabanjure nambahake piranti menyang dhaptar Alamat MAC & pilih yen sampeyan pengin nyabut utawa ngidini mlebu ing jaringan router.

2. Dhaptar Ireng Langsung

Sawetara router WiFi ngidini klien mblokir gadget sing ora dingerteni kanthi nambahake menyang Blacklist kanthi meksa tombol. Iki beda karo merek router, nanging biasane sampeyan nambahake piranti menyang Daftar Ireng router ing ngisor bagean 'Manajemen Piranti' ing console / panel kontrol akses utawa bagean apa wae sing nampilake kabeh gadget sing ana gandhengane karo router. Ing kana sampeyan bakal nemokake tombol "blokir" klien utawa padha.

3. Aplikasi Seluler

Yen sampeyan nggoleki cara sing paling sepi lan luwih gampang kanggo mblokir gadget sing ora dingerteni saka jaringan WiFi sampeyan, ana piranti jaringan pihak katelu sing efisien sing bisa disambungake menyang piranti minangka gantine kanggo mlebu menyang panel kontrol router. Contone FING, bisa diakses piranti iOS & Android & menehi pilihan kontrol kanggo ngidini pangguna:

  • Blokir stalker & alat sing ora dikenal, malah sadurunge wis nyambung menyang jaringan sampeyan
  • Ngirim peringatan yen alat anyar kasedhiya ing jaringan sampeyan; mung kanggo sok dong mirsani wong sing nyusup
  • Deleng dhaptar kapisah / piranti karo jaringan sampeyan
  • Entuk deteksi piranti alamat IP, model, alamat MAC, jeneng piranti, vendor & produsen sing bener.
  • Nampa tandha piranti & keamanan jaringan menyang email & telpon

Ora preduli kepiye gadget digandhengake karo jaringan WiFi, sampeyan bisa mblokir nganggo salah siji saka 3 cara ing ndhuwur tanpa kudu ngowahi tembung sandhi. Wicaksana yen sampeyan yakin manawa gadget sing dikenali mung duwe jaringan WiFi.

91 pikirane babagan "Dhaptar Panganggo Blacklist / Blokir WiFi"

  1. Bagean konten sing apik. Aku mung nemoni blog sampeyan lan dadi modal aksesoris kanggo negesake manawa aku entuk entuk postingan blog sampeyan. Apa wae cara aku bakal langganan tambahan sampeyan lan malah aku entuk akses kanthi terus-terusan kanthi cepet. |

Ninggalake Komentar