192.168.8.1

Alamat IP 192.168.8.1 dianggo pikeun susuratan dina jaringan pribadi sareng sistem anu béda. Ogé dianggo nalika ngamimitian prosedur login pikeun ngajelaskeun alat jaringan.

Pikeun ngaksés 192.168.8.1 nempatkeun Ip dina palang alamat peramban wéb anjeun, atanapi pencét tautan ieu di handap.

Upami anjeun sareng router Wi-Fi anjeun dina jaringan anu sami, alamat IP admin router anjeun bakal dumasar kana alamat IP lokal anjeun.

Nalika éta jaringan pribadi, éta hartosna éta tiasa dipiboga sacara sakaligus dina urutan séri dina jaringan anu sanés. PC anu henteu ngagaduhan sambungan jaringan kedah cocog sareng unggal internét TCP atanapi protokol IP.

login pikeun 192.168.8.1

Kumaha Login ka 192.168.8.1?

  • Alamat IP penting pisan nalika anjeun badé lebet kana router anjeun .. Léngkah munggaran nyaéta ngakses sababaraha wéb browser & lebetkeun https://192.168.8.1 tautan dina kotak URL pangotéktak ayeuna pencét dina 'asup'konci.
  • Jandéla anyar dibuka anu ngadesek anjeun pikeun login ID. Anjeun teras bakal nganggo diploma login standar pikeun éntri kana interface router.
  • Saatos metode login berkembang, anjeun bakal dicandak ka halaman utama router na. Dina panel admin, anjeun tiasa ngarobih sababaraha setélan pikeun nyocogkeun ka jaringan sareng predilection kaamanan anjeun.
  • Beda alamat IP router anjeun henteu disarankeun sok upami dilakukeun ku ahli anu berpendidikan.

Hilap Ngaran pamaké IP sareng Alamat Sandi?

Pariksa Manual

Upami anjeun hilap 192.168.8.1 Ngaran pamaké sareng Sandi maka anjeun tiasa milarian Manual / Box pikeun Router. Anjeun tiasa milarian daptar router nami pangguna sareng kecap akses standar kami.

Ngaresetkeun deui Router

Upami anjeun parantos ngaganti nami pangguna / kecap akses standar sareng hilap deui, hiji-hijina cara pikeun mulangkeun aksés nyaéta ngareset router kana konfigurasi standar, anu bakal ngabalikeun sadaya perobihan kana setélan standar. Pikeun ngareset router anjeun:

192.168.8.1
  • Candak obyék runcing, sapertos jarum atanapi klip kertas, sareng milari tombol ngareset di tukangeun router anjeun.
  • Anjeun nimu tombol rusiah leutik. Pencet sareng tahan tombol ku obyék runcing sakitar 10-15 detik.

Ieu bakal mulangkeun sadaya parobihan anu dilakukeun deui anu aslina, kalebet nami pangguna / kecap akses anu anjeun ngarobih. Anjeun teras tiasa lebet nganggo kredensial login standar anjeun.

Ngungkulan alamat IP 192.168.8.1

  • Éta normal dina sababaraha tahap pikeun nyanghareupan sababaraha masalah sareng router anjeun. Upami anjeun henteu tiasa ngalih ngalangkungan layar login, anjeun kedah émut sababaraha hal. Pariksa yén internét tetep stabil sareng henteu turun naek. Pilihan sanésna nyaéta nganggo Paréntah ajakan pikeun mutuskeun gerbang standar. Alamat IP anu lepat anu anjeun tiasa anggo pikeun aksés antarbeungeut pangguna. Anjeun tiasa ogé ngahubungi panyadia ladénan internét pikeun pitulung langkung jauh.
  • '192.168.8.1' mangrupikeun alamat IP anu kapencil. Ieu alamat IP anu kawéntar contona '192.168.0.1' & '198.168.0.1' kumargi fungsina sami sareng anu sésa 2 tetep hiji-hijina bédana nyaéta '192.168.8.1' henteu dianggo maksimal parusahaan router. Perusahaan sapertos MediaLink, Huawei nganggo alamat Protokol net ieu.
  • Anjeun kedah sadar yén sadaya router kalebet 2 jinis alamat IP anu beragam. Alamat IP anu sumberna dina jaringan lokal anu disebat alamat LAN IP & sésana dialokasikan ku modem anu disebat salaku alamat WAN IP. Alamat IP '192.168.8.1' biasana dianggo pikeun ngaksés fungsionalitas router. Alamat IP pribadi ieu dianggo pikeun konfigurasi pakakas jaringan.

Mimitina kumaha mendakan alamat IP tina router.

Anu mimiti, sambungkeun router anjeun ka PC atanapi alat sanés anu leres. Anjeun peryogi kauninga yén pikeun muka panel admin router anjeun kedah ngaitkeun kana router anu pantes. Sareng anjeun henteu meryogikeun naon waé konéksi internét pikeun ieu.

Janten, anjeun kedah biasa sareng alamat IP tina router anjeun. Anjeun tiasa ngaidentipikasi alamat IP tina router anjeun ku ngadatangan paréntah paréntah dina Laptop.

Cara anu béda pikeun nganjang ka Alamat IP 192.168.8.1

Anjeun bahkan tiasa ngarobih alamat IP router iraha waé dina 2 padika boh ku muka CD panyetepan khusus sanésna ku panganggo wéb- interface. Penting pikeun kalolobaan urang kumargi seueur klien hoyong mastikeun yén teu aya alamat 192.168.8.l bentrok sareng alamat alat sanés. Upami aya anu hilap alamat IP pangénggalna, janten anjeunna tiasa ngareset router na & teras sadayana bakal diteruskeun kana standar. Salaku tambahan, saha waé tiasa ngalacak alamat IP na anu dibagikeun ku ngan ukur milarian "IP abdi" dina rohangan pamilarian Google. Pasti éta bakal balik kana alamat IP anjeun.

Dina momen ieu buka browser standar anjeun atanapi sababaraha browser anu sanés teras lebetkeun dina IP address bar https://192.168.8.1 kana rohangan alamat peramban. Ieu bakal nungtun anjeun ka situs khusus & nampi anjeun lebet pikeun lebet kana panel admin router.

Di dieu, anjeun kedah nyerat nami pangguna sareng kecap konci tina router anjeun pikeun ngalebetkeun panel admin router anjeun ngalangkungan seueur pilihan sapertos Proxy, pilihan kaamanan, manajemén jaringan, setélan WLAN, parangkat lunak router & seueur deui.

Upami anjeun henteu ngémutan Username & Password Router's naon anu kedah dilakukeun?

  • Sababaraha individu panginten henteu tiasa ngémutan nami pangguna sareng kecap akses na. Maka aya penjelasan pikeun aranjeunna anu parantos teu émut nami pangguna & sandi na router.
  •  Bisa jadi aya kasus anu anjeun henteu ngémutan nami pangguna & passkeys. Bisi sapertos kitu, anjeun kedah milari éta dina mérek router sareng nomer séri router & alamat login.
  • Hiji kasus deui panginten anjeun gagal pikeun nginget-nginget konci pasword anjeun. Janten, anjeun kedah ngareset setelan router ku konci reset rahasia dina router.
  • Kasus anu sanés sigana anjeun henteu kantos ngarobih kredensial login router anjeun ku sabab anjeun tiasa milarian ID login standar router anjeun dina internét.
  • Ayeuna upami anjeun sadar kana detail login router, anjeun tiasa nyerat dina ID router anjeun dina halaman wéb & maka anjeun sayogi kana panel admin router.
  • Anjeun bahkan tiasa ngareset router ku halaman beranda setelan basis wéb.

kacindekan

Tungtungna, anjeun parantos netepkeun sababaraha poin ngeunaan alamat Protokol Internet 192.168.8.1. Aya seueur inpormasi ngeunaan router, modem nirkabel, alamat IP, & seueur deui anu parantos ditawarkeun dina potongan ieu. Alamat IP ieu bakal ngabantosan anjeun dina ngonpigurasikeun jaringan broadband di bumi tanpa nyanghareupan seueur masalah. Mudah-mudahan ieu mangpaat pikeun anjeun sadayana pikeun aksés kana jaringan router anjeun & éta pasti nambahan inpormasi anjeun ngeunaan alamat IP.