Pamaké Blacklist / Blok WiFi

Pamaké Blacklist / Blok WiFi - Sanaos diamankeun ku sababaraha alfabét atanapi hurup atanapi duanana, éta dimungkinkeun pikeun salaku pembicara pikeun asup ka kantor anjeun atanapi jaringan WiFi bumi. Bisa jadi muhrim kacang, jalma anu liwat atanapi tatangga anjeun, tapi saha waé ogé, penting pisan pikeun terang kumaha mendakan nalika gadget anu haram atanapi henteu dikenal dihubungkeun kana jaringan Wi-Fi anjeun sareng akhirna, batesan entri aranjeunna & blokir aranjeunna.

Sareng nalika ngarobih kecap akses router anjeun mangrupikeun cara anu paling saé pikeun ngawatesan aksés tina gadget anu henteu dikenal, éta rada capé & counter produktip. Pasti aya jaminan yén stalker moal 'rengat' kecap akses pangénggalna sareng kéngingkeun deui éntri ka jaringan anjeun.

Daptar Di handap ieu aya sababaraha cara dipercaya pikeun ngadeteksi & Blok jalma atanapi gadget dina jaringan Wi-Fi anjeun tanpa ngarobih kecap akses router anjeun.

1. Nyaring Alamat Mac Wireless

Nyaring MAC ngabantosan Blokir Pamaké WiFi gadget anu teu diidinan pikeun nyambung ka Wi-Fi anjeun, jaringan. Alamat Mac mangrupikeun nomer ID (perangkat keras) anu mendakan unggal alat dina jaringan. Alamat MAC dihasilkeun kana unggal kartu jaringan & henteu aya 2gadget di dunya anu ngagaduhan alamat MAC anu sami.

Janten ku nganggo alat alamat MAC, anjeun tiasa sacara otomatis maréntahkeun router anjeun kéngingkeun atanapi nolak lebetna alat kana jaringan.

Kanggo ngalakukeun ieu, lebet kana panel kontrol router Entry Point

Dina bagian WLAN atanapi Nirkabel dina konsol, anjeun kedah ningali pilihan Saringan MAC.

Upami teu aktip, ngarobih status Saringan MAC janten 'Diidinan'

Teras tambihan alat kana daptar Alamat MAC anjeun & pilih upami anjeun hoyong nyabut atanapi ngantepkeun lebetna kana jaringan router anjeun.

2. Daptar Hideung Langsung

Sababaraha router WiFi ngantepkeun klien pikeun meungpeuk gadget anu teu dikenal ku nambihan kana Blacklist ku push of a key. Ieu bénten sareng mérek router tapi anjeun biasana tiasa nambihan alat kana Blacklist router anjeun di handapeun bagian 'Manajemén Alat' tina konsol / panel kontrol titik aksés anjeun atanapi bagian naon waé anu ngadaptarkeun sadaya gadget anu numbu ka router anjeun. Di dinya anjeun bakal mendakan "blok" konci klién atanapi anu sami.

3. Aplikasi Mobile

Upami anjeun milari metoda anu kapencil sareng saderhana pikeun meungpeuk gadget teu dikenal tina jaringan WiFi anjeun, aya alat jaringan pihak katilu anu épisién anu anjeun tiasa sambungkeun kana alat anjeun salaku gantina pikeun lebet kana panel kontrol router na. Salaku conto FING, tiasa diaksés pikeun alat ios & Android & masihan anjeun pilihan pilihan kontrol pikeun ngamungkinkeun para pangguna pikeun:

  • Meungpeuk stalkers & alat anu henteu dikenal, bahkan sateuacana éta nyambung kana jaringan anjeun
  • Ngirim peringatan upami alat anyar aya dina jaringan anjeun; ngan saukur perhatoskeun panyusud
  • Tingali daptar misah / alat sareng jaringan anjeun
  • Kéngingkeun deteksi alat anu leres tina alamat IP, modél, alamat MAC, nami alat, ngajual & produser.
  • Nampi gera alat & kaamanan jaringan kana email & telepon anjeun

Henteu paduli kumaha gadget dihubungkeun sareng jaringan WiFi, anjeun tiasa ngahalangan aranjeunna tina salah sahiji tina 3 cara di luhur tanpa kedah ngarobih kecap akses anjeun. Éta wijaksana pikeun salawasna mastikeun yén ngan gadget anu diaku numbu ka jaringan WiFi anjeun.

99 pamikiran ngeunaan "Pamaké Blacklist / Meungpeuk WiFi"

  1. Bagian eusi anu pikaresepeun. Kuring nembé tungkul kana blog anjeun sareng dina modal pikeun ngagentos negeskeun yén kuring nampi kanyataanna resep ngiringan tulisan blog anjeun. Ku cara naon waé kuring bakal ngalanggan augment anjeun sareng bahkan kuring ngahontal aksés anjeun sacara konsistén gancang. |

Leave a Comment